Fulgy a izbucnit la adresa lui Mădălin Voicu. Ce l-a enervat pe fiul Clejanilor: "Vezi-ți de anii tăi, cât mai ai de trăit"

Data publicării:
Mădălin Voicu și Fulgy, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Mădălin Voicu și Fulgy, sursa instagram/ colaj foto

Fulgy a răbufnit din nou. De data aceasta, Fiul Clejanilor l-a atacat dur pe Mădălin Voicu.

Recent, Mădălin Voicu a fost invitat la mai multe emisiuni, acolo unde și-a spus părerea despre situația în care se află Fulgy, dar și despre comportamentul tânărului. Reamintim că fiul Clejanilor a fost plasat în arest la domiciliu, după ce în urmă cu o săptămână a agresat un jurnalist și i-a luat telefonul cu forța. Dacă va încălca această măsură, fiul Vioricăi și al lui Ioniță riscă să ajungă în arest preventiv.

La scurt timp după ce Mădălin Voicu și-a exprimat public părerea despre fiul Clejanilor, Fulgy a răbufnit, fâcându-l praf pe acesta.

”Foarte dezamăgit sunt de domnul Mădălin Voicu, care vorbește și nu știe nimic cu vioara. L-ai auzit și tu pe Marin Alexandru de la Ciocârlia? Păi, mă respectă ăla și nu mă respecți tu? Că te fac de comandă. Și muzical și pe talent, bani și ce vrei tu. Mă faci tu pe mine sărac și de c%$#&? Așa vorbești tu la Antena 3? Nu-mi găsiți răspunsurile și sunteți chemați să vorbiți de mine. Niște fraieri. Eu sunt bine, terminaților! La un moment dat ai spus, Mădăline, terminatule… că iei de alea, că nu ți se mai scoală. Te-a lăsat nevastă-ta, ca idee.

Să moară familia mea, că se uită lumea că sunt diferit de toți. Sunt interesat, interesant, iar eu am numai de câștigat. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu-s la pușcărie. Tu dădeai l%^&i și făceai scheme fake cu vioara roșie? Păi, tu ai bani să cumperi vioara roșie cu sângele lui Beethoven? Vezi-ți de anii tăi, cât mai ai de trăit. Vedeți-vă de treaba voastră și nu mai vorbiți despre mine. Mădălin Voicu, valoarea României. Băi, să moară mama dacă știi să cânți cu mine. Ești un c%^&* mort!”, a spus Fulgy pe Instagram.

 

Fulgy, declarații surprinzătoare, după ce a fost plasat în arest la domiciliu

 

 

De când a fost plast în arest la domiciliu, Fulgy a postat diferite mesaje pe rețelele de socializare, dar și videoclipuri în care vorbește cu urmăritorii săi. Acesta a mărturisit că trece printr-o perioadă grea. De asemenea, fiul Clejanilor a ținut să transmită și un mesaj gurilor rele care îl critică. 

„Dacă voi comentați de mine și de familia mea, înseamnă că voi sunteți niște săraci, care nu aveți ocupație. Eu de ce nu stau, mă, să vorbesc de altcineva? Nu știți care e adevărul…

Suferință mai mare ca a mea nu o are nimeni, să nu ai libertate… Fulgy e bine rău, a fost, va fi și este toată viața. Lăsați-mă în pace că nu am violat ca Gheorghe Dincă pe nimeni și nu deranjez pe nimeni. Concluzia mea de la viața asta – Te naști singur și pleci singur”, a spus Fulgy într-un videoclip pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel