Fuego, la un pas de moarte: A intrat în mine cu peste 200 km/ oră

Data publicării:
captură video Youtube/ Paul Surugiu
Descriere foto: captură video Youtube/ Paul Surugiu

Fuego a povestit care au fost cele mai grele momente din viața lui.

Fuego a trecut prin două evenimente foarte grele, care i-au schimbat viața, într-un fel sau altul. Primul este reprezentat de moartea tatălui său, eveniment pe care cântărețul nu l-a înțeles și i s-a părut extrem de nedrept. Al doilea moment dificil din viața lui a fost atunci când a suferit un accident foarte grav, în urma căruia a reușit să trăiască prin minune.

"Suferinţa după tatăl meu, atunci când l-am pierdut şi nu înţelegeam de ce un om la 58 de ani, sănătos, nu a mai putut trăi. Acesta e un moment greu şi un altul am avut nu de multă vreme, când am făcut un soi de accident pe autostradă, spre mare, nevinovat fiind. Un motociclist a aţipit la volan şi a intrat frontal în mine, cu peste 200 de km/oră, eu neavând viteză. Am reuşit să ţin volanul drept, nu am frânat şi aşa am evitat o mare tragedie! Din fericire, nici motociclistul, ca printr-o minune, nu a păţit nimic. În general, depăşesc momentele grele şi reuşesc să găsesc soluţii pentru orice! Şi da, fiecare episod complicat mi-a marcat viaţa şi m-a făcut cine sunt azi!", a declarat Fuego, potrivit okmagazine.

Cum își menține artistul greutatea

"Am fluctuaţii de greutate şi mai ales acum, după pandemie, am pus kilograme în plus, pe care nu le dau jos aşa de simplu. Dacă vreau să slăbesc rapid, renunţ complet, deși e greu, la făinoase, de orice fel, fără excepţii, la dulce, la fructe, cu excepţia merelor şi la grăsime. Dacă le scot pe astea din alimentaţie şi încerc să ţin un program de masă, să mănânc cât mai puţin caloric, dau 3-4 kilograme, în 2-3 zile!

Adaug legume multe, mâncând morcovi cruzi şi mult avocado. Problema majoră este că nu sunt perseverent, sunt un pofticios, sunt mort după dulciuri şi nu am un program stabil, de viaţă şi de masă, iar asta nu e în avantajul meu absolut deloc!", a mai adăugat el.

Ce amintire frumoasă are artistul legat de Sărbătorile Pascale, din copilărie

"Mi-aduc an de an aminte de serile în care mergeam la Denii. Mi-aduc aminte când mergeam la udat în prima zi, cu un obicei specific în Transilvania! Mi-aduc aminte mirosul de cozonaci şi pască, de fiecare obicei şi de liniştea sufletului meu din acele vremuri. Şi-apoi iubesc tare momentul în care, la 12 noaptea, preotul ne invite să luăm Lumina şi toţi intonează în cor ”Hristos a înviat”, unul dintre cele mai frumoase şi mai speciale cântece din lumea asta, care mă sensibilizează şi mă emoţionează mereu!", a mai spus acesta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel