Fuego, imagine emoționantă cu cei trei câini ai săi: „Necuvântătoarele au o capacitate impresionantă de a ne înțelege pe noi”

Data actualizării: | Data publicării:

Fuego are trei patrupezi pufoși care îi fac viața mai frumoasă. Richi, Ruby și Riri sunt cei trei muschetari pe care astistul îi iubește enorm.

Fuego demonstrează încă o dată că este un suflet sensibil, nu doar prin muzica pe care o face, dar și prin modul în care își trăiește viața. În familia artistului și-au găsit loc trei bichoni adorabili. 

„Iată-mă-s iar în mijlocul prietenilor mei necuvântători. Deși plini de energie, minunile de mai jos au stat fără răsuflare la poză, mai ales că le-am povestit că ultima oară când i-am fotografiat au primit nenumărate aprecieri de la voi. Îi știți, v-am mai povestit despre ei. Sunt frumoșii mușchetari – RICHY, RUBY și RIRY, bucurii continue, care mă uimesc de fiecare dată cu istețimea lor și cu felul în care reușesc să se înțeleagă cu stăpânii lor. Nu știu cum se face, dar necuvântătoarele au o capacitate impresionantă de a ne înțelege pe noi și de-a ne arăta că în anumite situații ele au mai multă simțire și loialitate. Pufoșeniile de mai jos sunt energice nevoie mare, alintate, înțeleg și comunică direct cu stăpânii lor, având o personalitate complexă. Și e foarte interesant că au reușit să-și dea seama ce vreau și să nu mă chinui deloc când am vrut să mă pozez cu ei”, a scris artistul pe Facebook, în dreptul fotografiei care a adunat mii de aprecieri. 


Anul trecut, artistul a publicat prima fotografie „de familie” cu patrupezii. Acesta a readus publicului în atenție și imaginea de anul trecut, pentru a vedea evoluția prietenilor săi necuvântători.

„Priviți cum eram cu toții anul trecut, prin octombrie! Vă pupăm și vă mulțumim pentru toate mesajele voastre!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel