Fuego, diagnostic tulburător. Boala pe care a moștenit-o de la tatăl său: Tata a plecat în două minute

Data actualizării: | Data publicării:
captură video Youtube/ Paul Surugiu
Descriere foto: captură video Youtube/ Paul Surugiu

Paul Surugiu - Fuego spune că a fost diagnosticat cu aceeași boală care i-a ucis tatăl. 

Paul Surugiu - Fuego, în vârstă de 45 de ani, are foarte mare grijă de sănătatea sa. Artistul a moștenit genetic aceleași probleme cu care s-a confruntat și tatăl său. Părintele artistului a murit, în urmă cu 10 ani, din cauza problemelor cu inima. 


Pentru a-și proteja sănătatea, Fuego este atent la ce mănâncă și urmează tratamentul recomandat de medici. 

„În momentul în care vii dintr-o genă și moștenești ceva de la părinți, în speță, problema pe care a avut-o tatăl meu cu inima... eu tratez lucrul acesta prin pastile, care nu sunt niște pastile foarte complicate, ci unele pe care le ia orice român în fiecare dimineață.

Asta nu înseamnă că sunt un om bolnav. Încerc să mă întrețin, încerc să fac lucruri frumoase pentru corpul meu, nu degeaba am și slăbit aproape 12 kilograme, Din păcate, îl moştenesc pe tata, din acest punct de vedere: tensiune, inimă””, a mărturisit, recent, Fuego, potrivit antenastars.ro.

Tatăl artistului a decedat în urma unui infarct

Fuego spune că problemele de sănătate cu care se confruntă vin pe linie genetică și că și tatăl său a fost bolnav de inimă. 

„Eu am învățat de la tată să fac totul. Și dacă regret ceva în viață asta, este faptul că l am pierdut prea repede, la vârstă de 59 de ani a murit tată. În 3 minute a făcut infarct...din păcate îl moștenesc pe tată... din punct de vedere, tensiune, inima.  Îmi doresc din tot sufletul să-l fac pe tată de acolo din cer să fie mândru de mine, el oricum e mândru de mine pentru că el știe că asta mi-am dorit. ”, a declarat Fuego într-un interviu, potrivi Ciao. 

ORACOLUL vedetelor. 20 de lucruri despre Paul Surugiu - Fuego / EXCLUSIV


Fuego: "Tata a făcut un infarct şi s-a terminat totul"

Artistul își amintește cu durere de pierderea părintelui său, care a murit brusc, din cauza problemelor cardiace.

"Cel mai greu moment al vieţii mele a fost pierderea tatălui, cred că e cea mai mare dramă a vieţii mele. A fost un infarct şi s-a terminat totul foarte scurt. Tata a plecat în două minute.

Tata a fost extrem de deştept, noi am trăit cu cărţile, avem o bibliotecă impresionantă. Tata le ştia pe toate, găseam la tata orice răspuns. 

E cea mai mare dramă a vieţii mele, tata a plecat în 2 minute, a fost un infarct şi s-a terminat totul", a povestit Fuego, duminică, la Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel