Fuego, dezvăluiri dureroase din copilărie: „Am fost un copil sărac”. Cât de grea a fost acea perioadă pentru artist

Data publicării:
Fuego, foto instagram
Descriere foto: Fuego, foto instagram

Fuego este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Dar nimeni nu știe despre cât de grea a fost copilăria acestuia. 

Chiar dacă acum se bucură de un succes enorm, Fuego a pornit de jos. Artistul a muncit foarte mult pentru a ajunge unde este acum și a trebuit să se zbată pentru a răzbi în viață. Fuego a avut o copilărie săracă, cu foarte puține posibilități. Dar părinții lui s-au luptat enorm de mutlt pentru a-l susține la facultate. 


„Nu m-a ajutat nimeni. Nu am avut bani. Am fost un copil sărac. Uneori trăiam așa, de pe o zi pe alta, pentru că ai mei au muncit enorm ca să mă ţină la facultate la București. Am stat în internat cu alţi cinci colegi de-ai mei într-o cameră. De multe ori nu aveam posibilitatea să-mi cumpăr bilet să mă duc cu autobuz sau cu troleibuz sau cu tramvai, pentru că era perioada în care cumpăram bilet de tramvai şi nu aveam bani şi mergeam pe jos de la Obor până în Drumul Taberei”, a mărturisit Fuego pentru Antena Stars. 


Fuego spune că le este dator pe viață părinților, deoarece aceștia s-au luptat enorm pentru ca el să termine facultatea. Părinții artistului îi dădeau acestuia ambele salarii pentru a se putea întreține în perioada studenției. 


„Nu mi-a fost ușor. A fost un efort enorm de mare al părinților mei. Amândouă salariile mereu pe întreținerea copilului la București la facultate, la studii”, a mai transmis el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel