Fuego, detalii inedite din viața sa. Artistul a dezvăluit ce nu a făcut niciodată până la 45 de ani

Data publicării:
Fuego, foto Facebook
Descriere foto: Fuego, foto Facebook

Fuego a făcut dezvăluiri neștiute despre viața sa. Artistul a mărturisit ce nu a făcut niciodată până la vârsta de 45 de ani.

De 25 de ani, Fuego bucură publicul prin muzica sa. A muncit din greu pentru a-și câștiga aprecierea, iar rezultatul este cel căutat de artist. Talentul și carisma l-au urcat pe scenă, iar munca, determinarea și caracterul l-au plasat direct în inimile oamenilor.

În ultima perioadă, Fuego a avut tot mai multe concerte la malul mării. Cu toate astea, artistul a mărturisit că nu a stat niciodată la plajă, deoarece nu îi place acest lucru.

„A fost o vară destul de plină! Am avut și evenimente private prin țară sau la Chișinău, dar în iulie, în mare parte, am fost pe litoralul românesc, atât în câteva spectacole la teatrele de vară, la rugămintea impresarului Bebe Mihu, cel care acum vreo douăzeci și ceva de ani mi-a acordat o șansă de a fi în spectacolele lui, cât și la locația de vis Cireșica. Am încercat să transform vara și să o fac diferită!

Publicul se distrează de minune și simt cumva că scopul meu este atins de minune! Eu oricum nu sunt un fan al mării și nici plajă nu fac. Dar am încercat să îmbin utilul cu plăcut și m-am regăsit în câteva locuri speciale pe litoral, fie că sunt în Vamă, la Olimp sau în Constanța!”, a declarat Fuego pentru impact.ro.

 

În schimb, cântărețul preferă să citească, să se plimbe și să privească mare, dar după ce apune soarele.

„Nu stau la plajă, nu ies la soare, nu suport și nu mi-a plăcut niciodată. Deci nu am fost în această ipostază. Am stat în cameră și am citit, am mers în locuri de poveste, am privit marea și i-am ascultat freamătul, dar noaptea mai mult”, a mai spus Fuego pentru sursa citată.

Citește și: Dieta lui Fuego. Alimentul cu care a slăbit 15 kilograme: „Orice fruct aţi mânca vă îngrăşaţi”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel