Fuego, despre situația din țară. Artistul crede că anul acesta nu se vor relua concertele:„Sunt extrem de trist”

Data publicării:
Fuego, foto instagram
Descriere foto: Fuego, foto instagram

Fuego a mărturisit că este afectat de ceea ce se întâmplă în țară din cauza pandemiei de coronavirus. 

Paul Surugiu, alias Fuego a mărturisit că este afectat de ceea ce se întâmplă în țara noastră din cauza pandemiei de coronavirus. De asemenea, artistul își dorește ca pandemia să ia sfârșit, dar consideră că ”mai avem de așteptat” până anul viitor, mai ales pe partea de concerte.

Fuego a mărturisit că este foarte trist din cauza faptului că tot mai multe persoane își pierd viața din cauza virusului nemilos.

„Sunt extrem de trist când văd că pierdem oameni dragi. Mă întristează această dramă, această pandemie care s-a abătut asupra planetei și îmi doresc să revenim la normal”, a declarat Fuego, într-o emisiune TV.

Artistul a mărturisit că își dorește să treacă această perioadă, însă crede că lucrurile nu se vor schimba până la sfârșitul anului.

„Eu cred că mai avem de așteptat. Eu cred că anul acesta, pe partea noastră artistică, nu va fi ce trebuie. Eu nu sunt omul care se plânge, încerc să iau lucrurile așa cum sunt, dar când vezi că nu ești alături de publicul tău, când vezi că nu poți să împarți bucuria ce-ai făcut ... . Noi, în toată perioada asta, am scris, am făcut muzică. Noi avem de dăruit proiecte multe”, a spus îndrăgitul interpret.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel