Fuego a slăbit 12 kilograme. Cu ce probleme de sănătate se confruntă îndrăgitul artist: „Eu tratez lucrul acesta, prin pastile”

Data actualizării: | Data publicării:
Paul Surugiu- Fuego, foto Facebook
Descriere foto: Paul Surugiu- Fuego, foto Facebook

Fuego a dezvăluit ce cu probleme de sănătate se confruntă și de ce a slăbit 12 kilograme.

Fuego este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Se bucură de admirația publicului de ani buni și poate spune că a dezvăluit secretul tineriții fără bătrânețe. Pentru Fuego timpul parcă a stat în loc, dar puțini oameni cunosc că acesta se confruntă cu probleme de sănătate, „moștenite” de la tatăl său. 


Fuego ia pastile pentru sănătatea inimii,dar susține că nu este un om bolnav, ci are grijă de sănătatea lui, drept urmare a reușit să slăbească 12 kilograme, spre fericirea lui. 


„În momentul în care vii dintr-o genă și moștenești ceva de la părinți, în speță, problema pe care a avut-o tatăl meu cu inima … eu tratez lucrul acesta, prin pastile, care nu sunt niște pastile foarte complicate, pe care le ia orice român în fiecare dimineață.Asta nu înseamnă că sunt un om bolnav. Încerc să mă întrețin, încerc să fac lucruri frumoase pentru corpul meu, nu degeaba am și slăbit aproape 12 kilograme”, a mărturisit Fuego, la o emisiune TV.

 

Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Ioana Ginghină / EXCLUSIV


Fuego a dezvăluit că nu este o persoană cheltuitoare, dar speră că activitatea artiștilor va reveni în curând la normal, deoarece, spune el, este nevoit să plătească angajații, ratele, facturile, iar în curând va ajunge la fundul sacului. 


„Cineva mă întreba recent dacă am economisit pentru vremuri grele. Eu sunt un om chibzuit şi nu fac extravaganţe de nici un fel. Am reuşit să-mi pun deoparte anumite resurse, dar dacă n-aş avea activitate deloc un timp mai lung, pentru că eu din asta trăiesc, din asta îmi plătesc facturile, ratele, angajaţii, toată producţia, n-aş rezista foarte mult.Eu sunt un artist independent, care-şi susţine singur, din banii proprii, tot ce face, de la online, la piese, orchestraţii, ţinute, producţii, concerte, absolut tot. Nu e foarte simplu şi oricât ai avea pus deoparte, la un moment dat, sacul tot se termină”, a spus artistul.

 

Citește și: Gigi Becali susține că știe cauza decesului lui Petrică Mâțu Stoian: „Nu are nicio legătură cu clinica”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel