Fuego, despre sacrificiile făcute la începutul carierei sale: „Nu mi-a întins nimeni o mână de ajutor” . Ce poartă mereu artistul în geantă

Data publicării:
Sursa foto: Fuego, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Fuego, facebook

Fuego a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut la începutul carierei sale. 

Toată lumea îl cunoaște astăzi pe adultul Paul Surugiu, însă foarte puțini știu cum au fost începuturile sale în cariera muzicală. Recent, artistul și-a deschis sufletul și a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut. Cântărețul s-a mutat în București în urmă cu aproximativ 20 de ani, iar părinții săi au fost singurii care i-au fost alături. 

Fuego, despre sacrificiile făcute la începutul carierei sale

Fuego a povestit că, în momentul în care s-a mutat în București, avea bani doar de tramvai. 

„Eu când am fost la început de drum, acum 20 și ceva de ani, nu mi-a întins nimeni o mână de ajutor, m-am descurcat singur doar cu ce mi-au dat mama și tata de acasă, mi-au băgat și niște bănuți lunar în buzunar ca să pot să stau la studii în București. De multe ori în tramvai poate nu aveam bilet cumpărat, că nu aveam bani să cumpăr acel bilet să mă duc de la Bucur Obor, unde stăteam în gazdă, până la I.L. Caragiale, unde studiam. Eu nu pot să uit aceste vremuri, pentru că au foste grele.


De fiecare dată încerc să-i fac pe oameni să uite de problemele pe care le au. Nu cred că există un om care să nu aibă probleme. Mie mi-a zis ceva mama când eram copil: «Ciprian, când ieși pe ușă din apartament trebuie să ai zâmbetul la purtător, dacă tu în ziua respectivă faci un om să zâmbească, atunci te poți simți împlinit». Cu toții avem probleme, rate la bănci și momente dificile. Eu când urc pe scenă, uit de toate necazurile, supărările și lucrurile la care nu vreau să mă gândesc”, a declarat Fuego la Antena Stars, relatează Spynews.

Ce poartă mereu artistul în geantă

Fuego a mărturisit că poartă mereu în gentă un medalion cu poza părinților săi pe el. 

„Am un medalion rotund, pe care îl deschid, iar acolo sunt părinții mei și îi port în permanență cu mine în geantă. Îmi aduc o stare de bine, o stare pozitivă și de fiecare dată când îl port, îmi aduce bine. Îmi port eu altfel”, a mai mărturisit Fuego.

Cel mai important sfat pe care l-a primit de la părinții săi

„Modele familiei mele au fost pe linia aceasta, a supraviețuirii prin orice mijloace. Bunicile mele, ambele, au rămas fără soți de tinere și-au crescut singure mai mulți copii, înțelegând că viața nu e un nor pe care trebuie să plutim, ci o continuă furtună din care trebuie să ieșim cât mai puțin șifonați, ba chiar învingători. Așa au fost și anii mei de-atunci, vremi în care n-am simțit că mi-e greu. Am crescut în iubire și-am înțeles că ea este darul cel mai de preț pe care-l putem primi și oferi mai departe. Eu n-am știut ce e suferința majoră și-am înțeles încă de pe atunci că trebuie să muncesc pentru ce am, pentru ce-mi doresc să fiu. Părinții mei, icoane de bunătate, mi-au fost prieteni, dincolo de orice altceva și m-au lăsat să zbor, să fac tot ce-mi trece prin cap, încurajând încercările mele artistice, luptând și ei cot la cot pentru a reuși. De la ai mei știu ce e respectul, buna seamă și seriozitatea!”, a spus Fuego pentru Spectacola. 

Citește și: Marele regret al lui Fuego. Artistul și-a pierdut tatăl în urmă cu 12 ani / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel