''Free Guy'', cu Ryan Reynolds în rolul principal, a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american

Data publicării:
Free guy, captura foto Youtube/ 20th Century Studios
Descriere foto: Free guy, captura foto Youtube/ 20th Century Studios

Lungmetrajul ''Free Guy'', o comedie de acţiune plasată în universul jocurilor video, a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american cu încasări de 28,4 milioane de dolari, potrivit datelor provizorii publicate de compania de specialitate Exhibitor Relations. 

Pelicula, care explorează graniţa fragilă dintre virtual şi real, aduce în prim-plan un antierou, interpretat de Ryan Reynolds, personaj secundar într-un joc video, care doreşte să preia controlul asupra propriului destin, dereglând mecanica foarte bine pusă la punct gândită de creatorii jocului.

 

Youtube video image

 

Lungmetrajul horror ''Don't Breathe 2'', care spune povestea unui masacru pus la cale de un veteran nevăzător, se plasează pe cea de-a doua poziţie, cu 10,6 milioane de dolari încasări în primul weekend pe marile ecrane.

Pe cea de-a treia poziţie, se află filmul Disney de aventură ''Jungle Cruise'', care a obţinut 9 milioane de dolari de vineri până duminică. Inspirată dintr-una din atracţiile parcurilor tematice Disney, filmul vorbeşte despre aventurile lui Lily Houghton, interpretată de Emily Blunt, şi ale fratelui ei (Jack Whitehall) în pădurea amazoniană.

''Respect'', filmul biografic dedicat reginei muzicii soul, Aretha Franklin, a debutat pe cea de-a patra poziţie, cu încasări de 8,8 milioane de dolari, urmat în clasament de filmul cu super-eroi ''The Suicide Squad'', care a obţinut încasări în valoare de 7,8 milioane de dolari, notează Agerpres. 

 

Topul 10 din box office-ul nord-american este completat de următoarele producţii cinematografice:

 

6 - ''Old'' (2,4 milioane de dolari)

7 - ''Black Widow'' (2 milioane de dolari)

8 - ''Stillwater'' (1,3 milioane de dolari)

9 - ''The Green Knight'' (1,2 milioane de dolari)

10 - ''Space Jam: A New Legacy '' (1,2 milioane de dolari).Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel