Frații Tate, arestați pentru 30 de zile, pentru crimă organizată și trafic de persoane. Avocatul milionarilor: „Nu sunt temeiuri pentru...”

Data publicării:
Frații Tate, sursa Instagram
Descriere foto: Frații Tate, sursa Instagram

Frații Tate își vor petrece Revelionul în spatele gratiilor, după ce le-au fost aduse mai multe acuzații.

Frații Tate au fost reținuți pentru 30 de zile, după ce li s-au adus mai multe acuzații, precum trafic de persoane, viol și crimă organizată. În cursul nopții de joi, 29 decembrie, procurorii DIICOT au făcut percheziții în vila milionarilor, unde au găsit mai multe capete de acuzare, precum arme, bani, lingouri de aur și mașini de lux. 

Frații Tate, cunoscuți pentru viața extravagantă și vacanțele de lux, au depus deja contestație, care va fi soluționată pe data de 5 ianuarie. Cei doi nu recunosc nicio acuzația, din cele aduse, motiv pentru care consideră că nu trebuie să stea în spatele gratiilor. 

„Nu suntem într-o fază procesuală penală, în care se dovedește vinovăția sau nevinovăția. Suntem pe măsuri preventive, se discută data luării măsurilor preventive. Din punctul de vedere al apărării, din punctul nostru de vedere, nu sunt temeiuri pentru luarea celei mai drastice măsuri preventive prevăzută de codul de procedură penală, însă este apanajul judecătorului de a pronunța o soluție pe care am contestat-o și urmează să vedem soluția contestației', a explicat avocatul fraților Tate, potrivit SpyNews.

Cum au intrat cei doi în atenția autorităților

Arestarea a survenit după ce Tate a distribuit un videoclip în care îi răspundea activistei pentru schimbările climatice, Greta Thunberg, afișând în mod vizibil cutii de pizza de la lanțul local Jerry’s Pizza. Se pare că autoritățile au folosit acest lucru ca dovadă că se afla în țară; a fost arestat la mai puțin de 24 de ore mai târziu.

Vineri, Thunberg a răspuns în urma știrilorcare informau cu privire la faptul că discuția lor online a ajutat la arestarea lui Tate.

„Asta se întâmplă când nu reciclezi cutiile de pizza”, a răspuns Greta Thunberg.

Cum a pornit conflictul dintre Tate și Greta?

Influencerul și omul de afaceri, în vârstă de 36 de ani, i-a trimis un mesaj public suedezei care va împlini curând 20 de ani.

„Bună, Greta. Am 33 de mașini. Bugatti-ul meu are un motor W16 de 8 litri cu patru turbine. Cele două Ferrari-uri 812 Competizione au motoare V12 de 6,5 litri. Acesta este doar începutul.

Te rog să-mi dai adresa ta de email pentru a-ți trimite întreaga mea colecție de mașini și cât de multe emisii au”, a spus fostul kickboxer.

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel