Fratele Mădălinei Manole, un nou atac la adresa fostului cumnat: ''Fericirea Mădălinei a durat doar 10 luni''

Data publicării:
Marian Manole și Petru Mircea, sursa facebook
Descriere foto: Marian Manole și Petru Mircea, sursa facebook

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, a transmis un nou mesaj dur la adresa fostului său cumnat, Petru Mircea. 

La 11 ani după moartea Mădălinei Manole, Marian Manole este îngenunchiat de durere. După ce a trăit un adevărat coșmar odată cu moartea artistei, acesta s-a lovit de o altă tragedie. Mai exact, fostul său cumnat, Petru Mircea a refuzat să-l mai lase pe Marian Manole să-și vadă nepoțelul.

Scandalul dintre cei doi i-a aploare pe zi ce trece, deși au trecut mulți ani de când Mădălina Manole a plecat dintre noi. Recent, Marian Manole a scris un mesaj pe rețelele de socializare, în care spune că fericirea artistei ar fi durat doar 10 luni, asta pentru că, ulterior, soțul său ar fi încercat să facă din ea o femeie supusă, fără să-i mai pese de nevoile și dorințele sale.

''Cât era de fericită Madalina! Nu a durat decât 10 luni fericirea, poate mai puțin! De fapt, fericirea ei a ținut până când și-a dat seama ce specimen este! "Covidul" își făcea prezența! "Covidul'' scosese din sertar biciul și șaua! El nu mai voia o artistă, voia o femeie care să nu-i iasă din cuvânt! Devenise în scurt timp "Evan, atotstăpânitorul", iar cel mic era un fel de scut de protecție! Și este! Dumnezeu să fie cu tine, puiucule'', a scris Marian Manole pe Facebook.

De asemenea, Marian Manole a povestit că s-a dus acasă la fostul cumnat cu intenția de a se împăca cu acesta, însă Petru Mircea ar fi refuzat posibila reconciliere. Marian Manole l-a rugat pe fostul cumnat să-l lase să-și vadă măcar nepoțelul, însă nici lucrul acesta nu s-a întâmplat.

„Mihai și prietena lui pregătiseră și un mic cadou pentru vărul lor! După ora 13:00, am plecat spre Otopeni, cu speranța în suflet că cei doi veri se vor cunoaște! Nu o mai lungesc! Ne-a refuzat categoric! M-a refuzat categoric! Vehement”, a scris Marian Manole pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel