Fratele Mădălinei Manole, dat în judecată de soțul regretatei cântărețe. De ce-l acuză Petru Mircea: „N-am bani de avocați! Scot la licitație CD-urile ei”

Data publicării:
Marian Manole și Petru Mircea, sursa facebook
Descriere foto: Marian Manole și Petru Mircea, sursa facebook

Scandalul dintre fratele Mădălinei Manole și cumnatul său pare să nu se mai termine. Petru Mircea l-a dat în judecată pe Marian Manole.

Au trecut aproape 11 ani de când Mădălina Manole a fost găsită fără suflare în locuința ei din Otopeni, însă de atunci scandalul dintre fratele ei, Marian Manole și fostul ei soț pare de neoprit.  Recent, Marian Manole a scris pe rețelele de socializare că nu va mai posta nimic în mediul online, deoarece cumnatul său l-a dat în judecată, din cauza faptului că  că postează imagini cu casa lui, imagini cu copilul lui și fotografii cu soția lui, Magda, așa cum îi spuneau apropiații Mădălinei Manole.

„Dragi fani ai MADALINEI, începând de azi, de mâine sau poimâine, voi renunța la acest cont de Facebook dedicat surorii mele! Puiucul, fostul meu cumnat, mă dă în judecată!Principalele capete de acuzare,sunt:1).Postez poze cu casa lui.2).Postez poze cu copilul lui.3).POSTEZ POZE CU SOTIA LUI,MAGDA! Și spune el, că este ILEGAL! ȘOCANT!!! Postez poze cu MAGDA, sora mea, nevasta lui, adică cu artista Mădălina Manole! Magduta îi spunea părinții mei! El îi spunea Magda!”, a scris fratele Mădălinei Manole pe Facebook.

 

De asemenea, Marian Manole s-a arătat deranjat de faptul că Mădălina Manole ar reprezenta acum un brand înregistrat, motiv pentru care a transmis că acum oricum vrea să facă un gest în memoria ei ar trebui să i se adreseze lui Petru Mircea, lucru care nu i se pare normal.

„Fanii, Mădălina! Mai nou, Mădălina Manole este brand înregistrat! Drepturile folosirii acestui brand îi apartin lui! Oricine vrea să facă ceva în memoria artistei trebuie să i se adreseze lui! Eu am trecut peste el! Mi se rupe de dânsul! Este sora mea și nici o lege din tara asta nu mi interzice să folosesc numele ei de scenă, să postez imagini cu ea! El vrea să mi bage pumnul în gura ca să se aștearnă liniștea peste acest caz! Îl deranjează că și după 11 ani de la MOARTEA ei se vorbește despre Ea! Ce să fac? Voi incepe să postez numai și numai despre mine, viața mea, glume, bancuri, cafeluțe de dimineață, inimioare, sport, filme, orice!”, a adăugat el.

Mariann Manole precizat că nu are bani de alergat prin procese, motiv pentru care intenționează să scoată la licitație câteva  CD-uri, poze sau tablouri care i-ai aparținut regretatei artiste, Mădălina Manole.

„N-ar fi rău! Mă pregătesc de procese! Cu dânsul! N-am bani de avocați! O să scot la licitație câteva lucruri care le mai am de la ea, câteva CD-uri, fotografii, un tablou mare, câteva mici, dar cred că mă voi reprezenta singur in instanță! Trebuie să infrunt "balaurul"! Sau facem chetă, punem mâna de la mâna și îi oferim "săracului" ceva, numai ca să ne dea voie să nu o îngropăm pe Mădălina Manole definitiv! Să mai existe! Stați, că n am zis nimic de copil! Copilul lui! Este ilegal să postez imagini cu copilul Madalinei! Hmm! Puiucule, să ne trăiești! Ești o mare personalitate!”, a conchis el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel