Fratele lui Ioniță de la Clejani a amenințat-o pe Mirela Vaida: „Dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă opărită pe toți din platou...”

Data publicării:
Mirela Vaida, captura foto Youtube, sursa Acces Direct
Descriere foto: Mirela Vaida, captura foto Youtube, sursa Acces Direct

Mirela Vaida a trecut prin momente tensionate, după ce a fost amenințată de către fratele lui Ioniță de la Clejani.

Momente de panică în platoul Acces Direct. Contactat telefonic pentru a dezbate subiectul referitor la presupusul fiu nerecunoscut al soțului Vioricăi de la Clejani, cel care ar fi murit la 8 ani, Roger,  fratele lui Ioniță de la Clejani a avut o ieșire nervoasă și a început să o amenințe în direct pe Mirela Vaida, dar și pe restul persoanelor aflate în platou.

„Atât aș dori să spun și-mi cer iertare: dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă opărită pe toată lumea care sunteți în platou... (...) De ce nu a fost la timpul acela? (...) A fost o greașeală a tinereții (n.r. - când a fost întrebat dacă știa că Ioniță are un copil cu Viorica Rudăreasa). Eu am iubit în viața mea 2.000 de femei. Dacă la fiecare și-mi cer iertare făceam dragoste și se ducea mâine și poimâne cu altul și cu altul... acum dacă eu eram un lăutar celebru trebuiau să vină toți copiii că sunt ai mei? Îmi cer iertare, pe timpul lui Ceaușescu era vorba fiecare copil trebuie să aibă un tată (n.r. - când a fost întrebat dacă Ioniță a recunoscut-o pe Ramona). Dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă...”, a spus fratele lui Ioniță de la Clejani pentru Acces Direct.

 

Fără să stea prea mult pe gânduri, Mirela Vaida a reacționat imediat. Prezentatoarea TV i-a transmis bărbatului că nu este frumos ce face și o să ia amenințarea lui ca atare, simțindu-se nevoită să spună atutorităților să o ia în considerare.

„De ce vorbim așa? Nu putem vorbi așa, nu de asta v-am introdus în direct. Am fi vrut să ne spuneți din partea familiei ce știți. (...) E urât ceea ce faceți și e o amenințare. Eu pot să o iau ca atare. Ceea ce faceți dumneavoastră e o amenințare și eu acum sunt obligată să spun autorităților să ia în considerare această amenințare, pentru că noi nu am făcut decât să vă dăm dreptul la un punct de vedere”, i-a transmis Mirela Vaida lui Roger, la Acces Direct.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel