Francisca, melodie despre o poveste controversată de iubire: „Nu mă aștept ca oamenii să share-uiască piesa…”

Data publicării:

Francisca lansează clipul piesei “Prieten cu iubitul meu” - o melodie despre o poveste controversată de iubire

Videoclipul piesei “Prieten cu iubitul meu” o aduce în prim-plan pe Francisca într-o ipostază de film noir, ca și când s-ar fi desprins de pe coperta unei reviste de modă și ar fi început să se plimbe printr-un București pustiu.

Luminile nopții, misterul privirilor, secrete ținute în semi-umbră, jocuri între alb și negru - sunt toate ingredientele unui vizual cinematografic, căruia i se adaugă o poveste controversată - o femeie îndrăgostită de prietenul iubitului ei.

“Inspirată din poveștile de obicei nespuse sau spuse de regulă sub protecția anonimatului, “Prieten cu iubitul meu” descrie fără perdea conflictul interior al unei femei care a simțit o dragoste interzisă. Indiferent dacă această dragoste a fost consumată sau a rămas doar la “cum ar fi dacă”…tentația unei iubiri interzise care pare atât de aproape, atât de palpabilă și frica de a renunța la omul de lângă tine pentru o posibilă iluzie, frica de a pierde, frica de a suferi, duc la stările conflictuale cu care se confruntă ea, protagonista.

Știu că există multe astfel de povești, chiar dacă ele nu sunt spuse cu voce tare. De aceea nici nu mă aștept ca oamenii să share-uiască piesa…prefer să o asculte când sunt doar ei cu ei și să o simtă!”, a povestit Francisca.

Iubirea are multe forme și culori, umbră și lumină, te poate purta prin multe stări, la fel și această piesă care are o linie melodică memorabilă.

Muzica& text: Marius Dia, Francisca
Clipul este regizat Isabella Szanto.

Francisca a mai lansat piesele “Doi străini, Piatra de pe inimă (feat. UDDI), Lacăt la inimă (feat. Pacha Man), Drum de piatră (feat. F Charm), OMG și altele care au strâns milioane de vizualizări.

De asemenea, cântăreața mai are un proiect muzical - Ciska, în cadrul căruia a lansat piesele “Bebecito”, “Champion” feat. LiToo, “Pauvre Diable” feat. Mark Azekko și “Tanga” - care au fost foarte bine primite de public.

Video: Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel