Francezul care le-a descoperit pe Sharon Stone și Monica Bellucci, arestat pentru agresiuni sexuale în scandalul Jeffrey Epstein

Data actualizării: | Data publicării:
Sharon Stone, instagram
Descriere foto: Sharon Stone, instagram

Jean-Luc Brunel, proprietarul celebrei agenții de modelling MC2 Model Management, este audiat în custodia poliției din Franța, în timp ce procurorii americani intensifică ancheta asupra rolului pe care l-ar fi putut juca în atragerea fetelor minore pe orbita pedofilului Jeffrey Epstein.

Procurorii din Paris au declarat că Brunel a fost reținut de miercuri în cadrul unei anchete deschise încă de anul trecut. El a fost reținut pe aeroportul Paris Charles de Gaulle în timp ce se pregătea să urce într-un avion către Dakar, potrivit unei persoane familiare cu această chestiune, notează Bloomberg.

Procurorii spun că acesta se confruntă cu acuzații legate de viol și agresiune sexuală asupra minorilor, hărțuire sexuală și trafic de minori pentru exploatare sexuală. Brunel ar putea fi reținut pentru audieri până la 96 de ore, în funcție de ce acuzații sunt aduse.

Avocatul lui Brunel nu a răspuns la solicitările de comentarii după ce Agenția France-Presse a raportat joi despre detenția apropiatului lui Jeffrey Epstein.

Citește mai multe pe DC BUSINESS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel