Frământări pentru Taur, Gemeni, Fecioară. Călătorii spirituale pentru Săgetător, răspunsul căutat de Vărsător

Sursa foto: unsplash, autor Sergei Solo
Descriere foto: Sursa foto: unsplash, autor Sergei Solo

Astrologul Daniela Simulescu aduce vești pentru zodii în luna august. Până la finalul lunii, zodiile au șansa să se concentreze pe studii, călătorii, dar să își și evalueze trăirile și frământările și să găsească un răspuns la ceea ce le macină. 

Soarele se simte cel mai bine în Leu, este foarte puternic și vizibil în acest semn zodiacal și îi place extravaganța, strălucirea, îi place să fie văzut de toți. Așadar, s-ar putea să căutăm destul de multă atenție și să avem tendința de a fi cam aroganți până pe 23 august. Soarele beneficiază de trigonul cu Jupiter, ceea ce ne face expansivi și încrezători, dar și de o conjuncție cu Ceres, ceea ce înseamnă că s-ar putea să fim mai preocupați decât e cazul, să trecem prin tot felul de griji și de frământări. Ar trebui să încercăm să depășim ceea ce ne supără, deoarece pentru majoritatea, Soarele în Leu e un semn de bucurie, energia Leului dansează, cântă, e artistică, e dramatică, atrage atenția și se bucură cu suflet de copil. Așa că sfatul astrologului pentru toate zodiile este să se bucure de distracție cât de mult pot deoarece apoi va începe sezonul Fecioarei, adică ne întoarcem la muncă! 

Taurii au nevoie să reevalueze felul în care se simt acasă și relația cu familia, orgoliile nu își mai au rostul acolo. Gemenii îți vor face griji complet nejustificate, de aceea, ca să nu se mai gândească la tot felul de lucruri și să își facă tot felul de scenarii, ar fi bine să iasă cât mai mult din casă, să călătorească. Fecioarele așteaptă sezonul lor, însă trebuie să mai aibă un pic de răbdare, să mediteze și să își dea seama că trecutul nu le mai aduce nimic. Săgetătorii sunt în căutare de hrană spirituală și s-ar putea să aibă niște revelații care să le schimbe viața, în timp ce Vărsătorii își dau seama că răspunsul pe care îl căutaseră stătea în oamenii din jurul lor.

Taur/ Ascendent în Taur

Soarele trece prin casa a 4-a, casa familiei, dar și casa locuinței și a refugiului interior. Trebuie să vedeți ce este ruginit prin casă, să faceți ordine, să vedeți ce anume vă mai trebuie și ce păstrați doar de dragul de a păstra. Soarelui îi place ce e nou, luxos, strălucitor, calitativ. Faceți o curățenie generală și astfel o să vă schimbați și starea și veți înțelege cât de multă nevoie aveați să vă simțiți bine unde stați. Relația cu familia este foarte importantă pentru voi. Gândiți-vă dacă are rost să păstrați chestiunile de orgoliu, nu mai țineți ranchiună, treceți mai departe și bucurați-vă de fiecare moment fără să mai puneți micile supărări la suflet, nu are rost.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Soarele va tranzita casa a 3-a, din cauza aspectului cu Ceres, s-ar putea să vă faceți multe griji, iar acestea să fie complet nejustificate. Voi credeți că dacă vă faceți griji, dacă vă frământați, veți putea să controlați situația, dar nu controlați nimic, nu faceți decât să vă agitați inutil. Astrologul Daniela Simulescu vă recomandă cât mai multă interacțiune cu ceilalți și cât mai multe ieșiri. Ar vi benefic să vă plimbați, să comunicați cu oamenii, să mergeți la evenimente, să petreceți. „Vă invit să vorbiți cât mai mult! Negociați, plimbați-vă, călătoriți! Trebuie să fiți în mișcare permanentă”.

Citește continuarea pe ASTROSENSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 10 aug 2022, 12:13 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience