Fotografie rară cu Sean şi Jayden, copiii lui Britney Spears. Cum arată acum cei doi adolescenți /FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Britney Spears, sursa foto Instagram
Descriere foto: Britney Spears, sursa foto Instagram

Britney Spears și Kevin Federline au fost căsătoriţi din anul 2004 până în 2006 și au împreună doi băieți, acum ajunși la vârsta adolescenței. 

Fiii lui Britney Spears și-au făcut o apariție rară pe rețelele de socializare în această săptămână.


Cei doi băieți ai cântăreței, Sean Preston, 16 ani, și Jayden James, 15 ani, pe care îi împarte cu fostul soț Kevin Federline, au apărut în câteva fotografii postate pe Instagram de un prieten de-al lor. 


Fotografiile au fost postate de Eddie Morales, care este directorul executiv al Movision Entertainment și un prieten al fostului soț al lui Spears. Sean și Jayden sunt rareori văzuți în public sau pe rețelele de socializare. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de MyLifeIsMyREEL???????? #eddiemorales (@emoofficial718)


Fostul soţ al artistei este cel care deţine custodia celor doi adolescenţi, în timp ce mama acestora, Britney Spears, s-a eliberat, recent, de tutela tatălui său. 


Britney Spears este acum logodită cu actorul Sam Asghari în vârstă de doar 27 de ani.


Britney Spears s-a căsătorit în 2004 cu prietenul ei din copilărie, Jason Alexander, în Las Vegas, dar căsătoria s-a încheiat repede.


Un tribunal din Los Angeles a decis să-i retragă lui Jamie Spears, tatăl lui Britney Spears, statutul de tutore legal al cântăreţei. Această tutelă, instituită în 2008 după tulburările psihice manifestate de vedetă, a fost aspru criticată, iar Britney s-a bucurat de susținerea multor vedete dar și de susținerea fanilor care s-au luptat pentru eliberarea artistei. 

 

Cântăreaţa în vârstă de 39 de ani a ţinut însă să le mulţumească deja susţinătorilor săi, dezvăluind că sprijinul lor a impresionat-o foarte mult.

"Mişcarea #FreeBritney ... Nu am cuvinte ... datorită vouă şi dorinţei voastre constante în a mă elibera de tutelă ... viaţa mea este acum în acea direcţie !!!!! am plâns aseară timp de două ore, pentru că fanii mei sunt cei mai buni din lume, iar eu ştiu asta", a scris cântăreaţa pe Twitter.

x



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel