Fotografie de senzație cu Oana Roman! Cât de mult îi priește vedetei singurătatea

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Oana Roman/Instagram
Descriere foto: Sursă foto: Oana Roman/Instagram

În ultima vreme, Oana Roman pare că radiază mai mult ca niciodată. Vedeta arată din ce în ce mai bine de când s-a despărțit de fostul soț, semn că singurătatea și liniștea sufletească o împlinesc pe deplin.

 

Oana Roman a fost prezentă astăzi pe micile ecrane și a surprins telespectatorii cu apariția sa. Pe lângă abilitățile culinare pe care și le-a evidențiat, în cadrul emisiunii, vedeta a strălucit, deoarece a ales să poarte o rochie care îi complimenta silueta.

Cât de bine arată Oana Roman de când e singură

Fiica lui Petre Roman a fost invitată la „Star Matinal”, unde telespectatorii au avut ocazia să o vadă într-o nouă ipostază. Oana Roman a gătit în direct și a făcut senzație cu transformarea prin care a trecut! Viața ei s-a schimbat radical de când s-a despărțit de fostul soț și se pare că perioada prin care trece îi priește.

Acum vedeta își trăiește visul. Este o femeie de succes, liniștită, care își continuă cariera pe care și-a dorit-o. De asemenea, responsabilitatea ei cea mai mare este fiica sa, iar creșterea și educația Isabelei îi ocupă cea mai mare parte din timp.

Oana Roman a fost astăzi la emisiunea precizată mai sus, unde a gătit alături de Horia Manea și a demonstrat că nu este doar o femeie de succes și o mamă dedicată, ci și o gospodină desăvârșită! După emisiune, vedeta a postat o fotografie pe rețelele de socializare, în care le arată fanilor săi cât de bine poate să arate.

„Fotografia perfectă nu exis...”, a fost mesajul de la fotografia postată pe InstaStory de Oana Roman.

Te-ar putea interesa și: Oana Roman a spus-o fără menajamente, după concertul susținut de Connect-R: „Vă rog să observați cum poartă acest costum” / Foto

Oana Roman a trăit cel mai urât coșmar din viața sa

Oana Roman a mărturisit că viața ei nu a fost mereu roz și că pentru traiul pe care îl are acum a muncit 48 de ani. Mai mult decât atât, aceasta a recunoscut că a trecut prin multe momente grele, dar, printre cel care au marcat-o cel mai mult, se numără acela când a fost șantajată de fostul ei soț.

Vedeta ar fi fost șantajată de tatăl fiicei sale, care i-a furat telefonul, pentru a obține conversațiile pe care ea le avea cu o altă persoană. Bărbatul a recurs la acest gest, deși erau separați și nu mai aveam nicio legătură, decât cea de părinți ai Isabelei.

„Eu nu mai am soț, nici iubit, dar am avut. Mi-a furat telefonul într-o seară, ca să vadă o conversație pe care o avusesem eu cu cineva, în condițiile în care eram divorțați în momentul acela. A făcut poze la conversațiile respective și le-a folosit ca să mă șantajeze și să îl șantajeze și pe omul acela, care nu avea nicio vină, deoarece, repet, eram divorțată”, a declarat Oana Roman, la Star Matinal.

Te-ar putea interesa și: Ce părere are Oana Roman despre influencerii care promovează produse pe care nu le folosesc: „Am încheiat discuția”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel