Fotografie de colecție cu trupa 3 Sud-Est. Cum arătau la debut cei trei artiști: "Prima noastră poză împreună"

Data publicării:
3 SUD EST, sursa facebook
Descriere foto: 3 SUD EST, sursa facebook

3 Sud Est este una dintre cele mai iubite formații din România, melodiile lor reușind să cucerească publicul de mai bine de 20 de ani. Puțini sunt cei care știu, însă, cum arătau cei trei artiști când nu erau cunoscuți.

În spatele unei cariere de succea se află cu siguranță o prietenie veche. Despre acest lucru ne vorbește și povestea băieților din trupa „3 Sud Est”, care se cunosc de mai bine de 20 de ani. Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș nu doar că au reușit să fie mereu în topurile muzicale, dar și-au păstrat și publicul aproape, reușind să se reinventeze de la un an la altul.

Multe s-au schimbat în viața celor trei soliști din trupă, în tot acest răstimp. Recent, băieții trupei „3 Sud Est” au publicat o fotografie rară din arhiva trupei, pe vremea în care nu erau cunoscuți, în timp ce călătoreau cu trenul.  Cinci ani mai târziu de la acea fotografie, băieții aveau să fie recunoscuți în toată România ca și soliștii din „3 Sud Est”.

„Din sertarul cu amintiri: Prima noastră poză împreună a fost în anul 1992, înainte cu 5 ani de înființarea trupei 3 Sud Est! Eram în tren și mergeam spre Neptun”, au scris cei de la 3 Sud Est.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience