Fostul soț al Stelei Popescu o pune la zid pe fiica artistei. Ce îi reproșează Dan Puican: „I-a lăsat avere, dar nu i-a aprins nici o lumânare”

Data publicării:
Stela Popescu
Descriere foto: Stela Popescu

Dan Puican, fostul soț al regretatei Stela Popescu este revoltat chiar pe fiica acesteia, după ce, la patru ani de la moartea actriței, aceasta nu s-a îngrijit deloc de locul de veci al mamei sale.

Marea doamnă a teatrului românesc, Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017, la  vârstă de 81 de ani. La aproape patru ani de la moartea actriței, fostul soț o pune la zid pe fiica acesteia, Doina Maximilian, cea care, de altfel, a și găsit-o pe aceasta decedată în casă.

Dan Puican a mărturisit că este extrem de supărat și dezamăgit pe fiica Stelei Popescu, deoarece aceasta nu s-ar îngriji deloc de mormântul mamei sale, toate astea după ce s-a ales cu averea marii actrițe.

Din spusele fostului soț al marii artiste pentru Impact.ro, fiica Stelei Popescu ar fi moștenit un cont de 300.000 de euro, un bloc cu trei etaje în Capitală estimat la cel puțin 500.000 de euro, o vilă în Crevedia, de 220.000 de euro, o altă locuiță la mare, în stațiunea 2 Mai, de 200.000 de euro, și încă un imobil în București, estimat la 250.000 de euro. Mai mult, Stela Popescu ar fi deținut și un apartament pe Calea Moșilor, o casă pe Thomas Masaryk , dar și câteva parcele de teren.

“După părerea mea, este sarcina Doinei să facă curățenie, la mormânt. Stela i-a lăsat atâta avere: trei case în București, o casă la mare și un bloc de trei etaje.

Eu nu am nicio legătură cu ea, nu ne vorbim, să îi zic de acel mormânt. Sunt sigur că ea nu a iubit-o pe Stela. Ea și-a văzut doar interesul și atât. Însă, aici, este greșeala Stelei”,a declarat Dan Puican pentru Impact.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel