Monica Anghel este în doliu. Fostul soț al artistei s-a stins din viață la vârsta de 61 de ani. Andrei Carandino era medic estetician

Data publicării:
Monica Anghel, sursa foto Instagram
Descriere foto: Monica Anghel, sursa foto Instagram

Andrei Carandino și Monica Anghel au fost căsătoriți timp de 11 ani. Medicul a murit din cauza unei probleme cardiace. 

Fostul soț al Monicăi Anghel s-a stins din viață din cauza unei probleme cardiace. Avea 61 de ani și era medic estetician la un spital din București. Monica Anghel și Andrei Carandino s-au despărțit în anul 2005, deși au fost căsătoriți timp de 11 ani. Chiar dacă relație dintre ei s-a terminat, aceștia au rămas buni prieteni, iar artista trecea adesea pe la cabinetul fostului soț pentru a-și face anumite intervenții chirurgicale. 


Monica Anghel și-a cunoscut soțul chiar în urma unui control. Aceasta și-ar fi putut pierde viața din cauza unei operații pe care artista și-a făcut-o pentru a avea o talie de viespe. În urma unor complicații, starea de sănătate a vedetei s-a agravat. Atunci, Andrei Carandino i-a salvat viața. 


„În această dimineață, cunoscutul doctor Andrei Carandino, șeful Secției de Chirurgie Plastică a Spitalului Bagdasar Arsenie a plecat în Împărăția Cerurilor! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a scris jurnalista Roxana Dima pe pagina ei de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel