Fostul soţ al lui Brintey Spears, fotografiat printre manifestanţii din faţa Capitoliului

Data actualizării: | Data publicării:
Britney Spears, foto Instagram
Descriere foto: Britney Spears, foto Instagram

Jason Allen Alexander, cel care a fost soţul cântăreţei Britney Spears timp de 55 de ore, s-a numărat printre protestatarii care au luat cu asalt Capitoliu.

Fostul soţ al lui Britney Spears apare fotografiat purtând un fes pe care scrie "Trump 45" la manifestaţia din faţa Capitoliului care a avut loc miercuri.

Jason Allen Alexander, vedetă de reality show, care a fost căsătorit cu celebra cântăreaţă americană timp de 55 de ore în 2004, a postat pe reţelele de socializare imagini şi selfie-uri din timpul protestelor de la Washington DC.

Nu se ştie dacă Jason Allen Alexander a făcut parte din grupul care a pătruns în Congresul SUA, iar numele său nu a fost menţionat în acest context.

Într-un clip pe care l-a distribuit online, el prezintă imagini cu protestatari paşnici, însoţite de mesajul: "Eu sunt unde se află toţi patrioţii, în Trump Train. Tu ce le vei spune nepoţilor?".

Jason Allen Alexander şi Britney Spears s-au căsătorit într-o capelă din Las Vegas - celebra Little White Wedding Chapel - asemeni altor tineri grăbiţi. Aveau amândoi 22 de ani când, într-o zi de sâmbătă, la 3 ianuarie, şi-au spus "Da", în jurul orei 05:30 dimineaţa. Ţinuta miresei a fost formată din jeanşi, tricou şi şapcă de baseball. Documentele de anulare a căsătoriei le-au semnat de comun acord a doua zi după-amiază, însă părinţii lui Britney au fost nevoiţi să aştepte ziua de luni pentru a le prezenta în faţa tribunalului. Totul a fost considerat o nebunie după o noapte de petrecere. Judecătoarea comitatului Clark, Lisa M. Brown, a semnat ordinul de anulare a căsătoriei, considerând că solicitanta, Spears, nu avea discernământul necesar pentru a înţelege consecinţele propriilor acţiuni, fiind incapabilă să consimtă căsătoria, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel