Fostul model şi cântăreţ englez Nick Kamen, cunoscut pentru piesa ''I Promised Myself'', a murit la 59 de ani

Data actualizării: | Data publicării:
Nick Kamen, sursa foto OfficialCharts
Descriere foto: Nick Kamen, sursa foto OfficialCharts

Fostul model şi cântăreţ britanic Nick Kamen, cunoscut pentru piesa "I Promised Myself", a murit marţi noapte la vârsta de 59 de ani, după o boală îndelungată. 

Fostul model, pe numele său adevărat Ivor Neville Kamen, a devenit cunoscut în 1985, după ce a apărut într-o reclamă la marca de jeans Levi's 501, în care era văzut într-o spălătorie, purtând doar boxeri în timp ce mai multe femei îl urmăreau cu privirile.

 

Reclama, pe acordurile piesei "I Heard It Through The Grapevine" a lui Marvin Gaye, a contribuit la creşterea vânzărilor mărcii şi l-a propulsat pe Kamen la rangul de "sex simbol", fapt ce a atras atenţia divei pop Madonna.

 

Fascinată de carisma şi de vocea frumoasă a modelului britanic, după cum a declarat ea atunci postului BBC, Madonna i-a permis lui Kamen să înregistreze una dintre piesele ei rămase în afara albumului "True Blue", iar artista a asigurat partea de backing vocals.

 

Cu piesa "Each Time You Break My Heart" compusă de Madonna, Nick Kamen a ajuns pe locul 5 în topul muzical din Marea Britanie şi s-a clasat pe primul loc în topurile din Austria şi Suedia cu hitul "I Promised Myself" din 1990, notează Agerpres. 

 

Ştirea decesului său a suscitat emoţie în lumea muzicii, John Taylor, de la Duran Duran, asigurând că modelul a fost "unul dintre cei mai amabili şi mai afectuoşi bărbaţi" pe care i-a cunoscut vreodată. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel