Fostul membru al trupei The Beatles, surpriză de proporții. Ce le pregătește fanilor

Paul McCartney, instagram
Descriere foto: Paul McCartney, instagram

Paul McCartney va lansa în luna decembrie albumul ''McCartney III'', o nouă colecţie de piese compuse de-a lungul timpului, interpretate şi produse de fostul membru al grupului The Beatles la 50 de ani de la apariţia primului său album solo.

Înregistrat anul acesta în Sussex, în sudul Angliei, ''McCartney III'' se alătură altor două albume solo, ''McCartney'' şi ''McCartney II'', create de artist în perioade critice ale vieţii sale, în 1970 şi 1980, în momentele în care căuta o renaştere creativă.

''Îmi trăiam viaţa în izolare, la fermă, alături de familie şi mergeam zilnic la mine în studio. A trebuit să lucrez puţin la muzică de film şi acest lucru a dus la piesa de deschidere, iar când am terminat m-am întrebat ce voi face în continuare'', a dezvăluit McCartney.

Muzicianul şi-a îndreptat atenţia către fragmente muzicale pe care le-a creat de-a lungul anilor.

''În fiecare zi începeam să înregistrez cu instrumentul la care compusesem cântecul şi adăugam apoi, treptat, un nou strat; a fost foarte distractiv. A fost mai degrabă vorba despre crearea muzicii pentru propria persoană decât un anumit scop. Aşa că am făcut lucruri care îmi fac plăcere. Habar n-aveam că se va ajunge la un album'', a adăugat artistul britanic în vârstă de 78 de ani.

Cel mai recent album al lui Paul McCartney este ''Egypt Station'', lansat în 2018, cu care muzicianul a fost anul trecut în turneu, potrivit Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 21 oct 2020, 21:50 | Categorie: International
Get it on App Store Get it on Google Play