Fostul cântăreț al lui Ceaușescu, George Rotaru, a primit de ziua sa un dans din buric. Cine este dansatoarea: „M-a provocat”

Sursă foto: Youtube/ RAOUL
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ RAOUL

George Rotaru, artistul preferat al lui Nicolae Ceaușescu, a fost serbat de ziua sa de o vedetă din showbiz-ul românesc. El este primul român care a cântat în Las Vegas, din State.

George Rotaru, faimosul cântăreț al lui Ceaușescu, a avut parte de o surpriză specială de ziua lui. Natalia Duminică, dansatoarea cunoscută pentru participarea sa la emisiuni precum Survivor și Românii au talent, i-a oferit un dans din buric în cinstea aniversării sale. Artistul a reacționat cu entuziasm la această surpriză inedită. Detaliile despre această experiență și alte cadouri primite au fost dezvăluite de George Rotaru într-un interviu.

Pe lângă dansul din buric oferit de Natalia Duminică, George Rotaru a primit și numeroase urări de la fani și admiratori. Darurile nu s-au oprit aici, deoarece cântărețul a fost răsfățat și cu sticle de băuturi fine, potrivite pentru a marca această ocazie specială. În plus, un alt cadou care l-a surprins a fost o cutie imensă cu popcorn, oferindu-i momente de relaxare și savoare în timpul sărbătorii.

Astfel, George Rotaru a avut parte de un moment deosebit în ziua sa de naștere, bucurându-se de un dans din buric oferit de Natalia Duminică și de alte daruri surprinzătoare. Pentru mai multe detalii și povești din interviul complet.

Cadouri scumpe

George Rotaru a avut parte de surprize inedite de ziua sa. Acesta menționează că printre cadouri s-au numărat și câteva băuturi fine. Serbarea a fost încoronată de dansul din buric al fostei colege de la Survivor, Natalia Duminică.

„Mă serbez și de ziua mea, în martie, și de Sfântul Gheorghe, cât și de Sfinții Petru și Pavel. Pentru că tata era tot Pavel, mie îmi spuneau Păvălucă. Și, tot așa, ca să nu ne confunde, când am crescut îmi spuneau Ghiță de la Gheorghe. Și, acum, de ziua onomastică am primit un bax cu pufuleți și popcorn. Mi-au făcut cadou un bax, ca să mă satur, din partea familiei impresarului Leonte. Patronii de aici de la Afrodita mi-au făcut cadou o șampanie scumpă și o sticlă de coniac fină și m-au sărbătorit până târziu. A venit și colega mea Natalia Duminică, care m-a provocat la dans din buric.”, a declarat George Rotaru pentru viva.ro.

Regretă schimbarea numelui

Artistul și-a schimbat numele în SUA deoarece era foarte greu de pronunțat pentru nativii de peste Ocean. Cu toate acestea, cântărețul regretă decizia luată.

„În America mi-am schimbat numele. Eu am zis, inițial, că schimbarea numelui meu mă va ajuta. Dar am avut probleme. Acum fac haz de necaz. Situația în sine este o poveste haioasă. În actele mele românești eram Rotaru Pavel Gheorghe. Pentru că, după ce iei cetățenia, ei te întreabă dacă îți păstrezi sau nu numele pe care îl ai. Și eu ce am zis? Pentru că, de câte ori dădeam telefon la o companie și spuneam numele meu, Rotaru Pavel Gheorghe, mă rugau să spun pe litere. Și atunci ce mi-a venit mie, deșteptul? Hai să îmi schimb numele în Rotary Pavel George”, a declarat George Rotaru, pentru viva.ro.

A durat doi ani să-și facă actele

Artistul recunoaște că a durat doi ani să-și facă actele în SUA, iar acest fapt a implicat și o serie de călătorii cu mama sa.

„De unde să știu eu că la capătul celălalt al firului era o filipineză sau chinezoaică, sau te miri ce nație, și tot îmi spuneau să le zic pe litere numele?! Atunci mi-am dat seama de marea greșeală, pentru că am venit înapoi în România să îmi fac actele românești și am luat-o pe mama cu mine – Dumnezeu să o ierte! – la Sfatul Popular, să demonstrez că eu sunt copilul ei. Am luat-o de mână și am mers cu certificatul de naștere. Așa era procedura. Trebuia să-mi schimb numele în acte și în România. Doi ani a durat până mi-am făcut actele cu numele american”, a declarat George Rotaru, pentru viva.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 03 iul 2023, 20:45 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience