Doliu în lumea muzicii. A murit Paul Matters, fostul basist al trupei AC/DC. Rod Westcome, în lacrimi: "Sunt șocat"

Data actualizării: | Data publicării:

Rod Westcome a vorbit deschis, pe rețeaula lui de socializare, despre  momentele tragice prin care a trecut după aflarea veștii triste.  Acesta spune că pur și simplu a rămas șocat și trist. 

Fostul chitarist de bas AC / DC, Paul Matters, a murit. Matters a fost pentru scurt timp în trupă, în anul 1975, în timp ce înregistra albumul, "High Voltage". El a fost înlocuit de Mark Evans doar câteva săptămâni mai târziu, la cererea lui Bon Scott, vocalistul principal al trupei.

Prietenul lui Matt, Rod Westcome, a dezvăluit moartea lui Paul Matters  pe Facebook. El a scris: „Șocat și trist, așa am fost  când am auzit de vestea tristă despre  Paul Matters. L-am întâlnit pentru prima dată pe Paul în 1973 când cânta la bas în „ Armageddon” la un concert din Hamilton, Newcastle NSW. Îi plăcea foarte mult să petreaca acasă, cu famila, ore întregi”. 


„La sfârșitul anului 1975, după ce a plecat de la AC / DC, am cântat împreună într-o singură trupă numită„ Miss Australia Band ” la un concert pe un feribot de pe Lacul Macquarie”, a continuat el.

"M-am mutat la Sunshine pe lacul de la Sud și Paul se lăsa cu orecare răceală,  ori de câte ori se află în zonă. Îmi amintesc că putea să mă facă să râd mereu când avea chef. După ce am părăsit New South Wales am pierdut contactul cu el.  Din toate rapoartele, el a trăit o viață recluzivă în ultimii săi ani, iar stilul său de viață timpuriu rock n 'roll a dus la o stare de sănătate bolnavă. Le va fi dor tuturor celor care l-au cunoscut", a concluzionat Westcome.

Nu se cunoaște cauza morțîi. El ar fi condus o viață relaxată în Australia și a vorbit doar despre timpul petrecut în AC / DC autorului Jesse Fink. În cartea lui Fink din 2017 „Bon: The Last Highway”, Matters a recunoscut: „Am fost cu ei doar puțin timp. Am făcut turul de înaltă tensiune în jurul Australiei.”  Și-a amintit cum Scott l-a concediat: ”A ieșit din spatele unui camion ... și mi-a spus că nu mă întorc cu ei la Melbourne. Am fost la Sydney, făcând un concert pentru copii. Deci nu am jucat în acea zi. M-am întors și nu i-am spus niciun cuvânt. M-am întors și am ieșit ", a spus el.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel