Linda Evangelista le ține partea femeilor care îi acuză fostul soț de viol și hărțuire sexuală

Data actualizării: | Data publicării:
Linda Evangelista, foto instagram
Descriere foto: Linda Evangelista, foto instagram

Linda Evangelista s-a pronunțat în sprijinul femeilor care l-au acuzat pe fostul soț de viol și abateri sexuale.

Ea a spus că femeile care au făcut acuzațiile spun adevărul. Evangelista, în vârstă de 55 de ani, a felicitat femeile care au arătat curajul și puterea de a vorbi despre  Gérald Marie, în vârstă de 70 de ani. El este fostul președinte european al unei agenții de modă,  care la vremea respectivă îi reprezenta pe Cindy Crawford, Naomi Campbell și Claudia Schiffer.

Marie și Evangelista, care au apărut pe mai mult de 700 de coperte de reviste, s-au căsătorit timp de șase ani între 1987 și 1993.Procurorii din Franța investighează cazuri pe numele lui Gérald Marie, inclusiv violuri de la patru femei în anii 1980 și 1990.

Printre cei care s-au prezentat a fost modelul american Carré Otis care susține că avea 17 ani când a fost violată în mod repetat de Marie în camera de rezervă a apartamentului său în 1986.

Evangelista a spus: „În timpul relației mele cu Gérald Marie, nu știam nimic despre aceste acuzații sexuale împotriva lui, așa că nu am putut să ajut aceste femei. Auzindu-le acum și pe baza propriilor mele experiențe, cred că spun adevărul”.

Vorbind cu The Guardian, ea a adăugat: „Îmi frânge inima, deoarece acestea sunt răni care s-ar putea să nu se vindece niciodată și le admir curajul și puterea”.  Marie neagă cu tărie toate acuzațiile.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel