Fosta soție a lui Cristi Borcea, în doliu: "O fiinţa dragă mie a plecat pentru totdeauna"

Data publicării:
Mihaela Borcea, instagram
Descriere foto: Mihaela Borcea, instagram

Mihaela Borcea trece prin momente cumplite, după ce una dintre persoanele dragi din viața ei s-a stins din viață.

Mihaela Borcea este în doliu, după ce finul ei, Emilian, s-a stins din viață la o vârstă foarte fragedă. Vestea tristă a fost dată chiar de fosta soție a lui Cristi Borcea, care și-a găsit cu greu cuvintele.

"Îmi e greu să mă gândesc că Emilian, finul meu plin de viață, nu mai e printre noi. Era un om minunat și regret tare mult plecarea lui atât de devreme dintre noi, avea doar 43 ani! Îmi este greu să găsesc cuvintele potrivite acum când am aflat că o fiinţa dragă mie a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă şi gândurile mele, ale tuturor celor care l-au cunoscut sunt alături de familie! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, Emilian", a fost mesajul de condoleanțe scris de Mihaela Borcea pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihaela Mariana Borcea (@mihaelamarianaborcea)

Aceasta a ținut să ofere și câteva detalii legate de înmormântarea finului ei, pentru cei care voi să îi aducă un ultim omagiu.

"Pentru cei care vor să-i aducă un ultim omagiu, trupul neînsuflețit va fi depus până duminica la Capela Cimitirului Cărămidarii de Jos, șoseaua Berceni nr 4, București, iar slujba de înmormantare va avea loc duminică la 12.30, la Biserica Cărămidarii de jos, strada Piscului nr 3, București! Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace", a mai adăugat Mihaela Borcea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel