Fosta soție a lui Connect-R, pe mâinile medicilor: "Am fost terorizată de frică"

Data actualizării: | Data publicării:

Misha  s-a lăsat pe mâinile medicilor. Artista nu și-a dorit să păstreze secretul doar pentru ea, astfel că a dezvăluit tuturor cu ce problemă se confruntă. 

Misha și-a luat inima în dinți și a mers la medic. Vedeta le-a povestit totul fanilor pe rețelele de socializare. Nu a fost vorba de ceva grav, ci de scoaterea unor alunițe care îi dădeau mari bătăi de cap Mishei. Din fericire, totul  decurs ca la carte, iar în mesajul făcut public, internauții au remarcat cât este de entuziasmată de alegerea făcută. Deși îi era frică de această procedură, fosta soție a lui Connect-R a avut-o întotdeauna alături pe fiica ei Maya: „Doctorița îmi spune ce trebuie să fac și ce nu trebuie să fac, pentru că astăzi mi-am scos două alunițe. Sunt foarte bine și nu am simțit, pentru că are cea mai ușoară mână ever. Maya a fost alături de mine, m-a susținut”, a spus Misha pe Instagram.

 

Misha a recunoscut că i-a fost întotdeauna frică să facă acest pas, deși își dorea să trecă pragul cabinetului medical. Acum că și-a făcut curaj, artista este foarte încântată de rezultat: „Sunt mega-încântată, pentru că deși îmi era super frică, doamna doctor Daniela Diveică are o mână atât de ușoară, încât nici măcar când a făcut injecția cu anestezie nu am simțit nimic. Am fost terorizată de frică și vreau să o laud și să-i mulțumesc”, a mai spus Misha pe InstaStory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel