Fosta iubită a lui Marius Elisei, acuzații după divorțul de Oana Roman: S-a prefăcut! Oricine normal la cap ar fi gândit-o din prima

Data publicării:
Oana Roman și Marius Elisei, foto Facebook
Descriere foto: Oana Roman și Marius Elisei, foto Facebook

Fosta iubită a lui Marius Elisei face acuzații grave după divorțul bărbatului de Oana Roman.

Oana Roman și Marius Elisei au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Deși păreau că se înțeleg, după ce au avut o nuntă ca-n povești și au împreună o fiică, cei doi au decis să-și spună adio, lucru care i-a luat prin surprindere pe urmăritorii lor. 

La câteva luni de la despărțire, fosta iubită a lui Marius Elisei, Florentina Gheorghe, a făcut dezvăluiri incredibile.  

Florentina și Marius plănuiau nunta și locuiau împreună cu părinții lui, când bărbatul a decis să înceapă o relație cu Oana Roman. Fosta lui iubită crede că el s-a prefăcut în tot acest timp, cât a durat căsnicia cu fiica lui Petre Roman. El nu ar fi iubit-o, de fapt, pe femeia care l-a făcut tată.

"Sigur s-a prefăcut"

"Ne-am întâlnit la un eveniment, unde Oana Roman era PR. Acolo am avut eu un impact așa să îl văd și am rămas un pic șocată. I-am scris acum, când am aflat că s-au despărțit, doar așa… nu știu.

Mă bucur că a luat o decizie totuși corectă, pe care oricine normal la cap ar fi gândit-o din prima, cum am gândit-o și eu. La un moment dat… cât să te prefaci? Sigur s-a prefăcut!", a declarat Florentina, pentru fanatik.ro.

Florentina Gheorghe, reacție acidă la adresa fiicei Oanei Roman și a lui Marius Elisei

Mai mult, Florentina Gheorghe regretă că Isabela, fetița lui Marius Elisei, suferă din cauza divorțului, dar crede că așa a fost mai bine. Tânăra mai susține că tot ceea ce l-a interesat pe fostul soț al Oanei Roman au fost banii și faima ei.

"Asta e cea mai dureroasă parte, într-adevăr. Pentru mine e un subiect încheiat. Eu oricum nu mi-aș dori vreodată să mai am ceva cu el. Într-adevăr, ceva a rămas acolo, clar. Doar că eu, personal, nu pot să mă înjosesc în halul ăsta", a mai spus ea, potrivit DC NEWS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel