Ella, fosta iubită a lui Jador a dat din casă tot. Care a fost motivul despărțirii celor doi: ”M-a făcut de râs în fața lumii”

Data publicării:
Ella și Jador, captură TV
Descriere foto: Ella și Jador, captură TV

Ella, fosta iubită a lui Jador a dezvăluit motivul care a dus la despărțirea celor doi.

Ella și Jador au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă totul s-a terminat mult prea repede. Recent, fost iubită a lui Jador s-a hotărât să devăluie care a fost adevăratul motiv pentru care ea și Jador au decis să pună capăt relației. Potrivit acesteia, artistul era extrem de gelos și era cu totul altă persoană în momentul în care se afla în fața camerelor de luat vederi. De-a lungul relației lor, cei doi au avut parte de multe împăcări și despărțiri, însă din cauza atitudinii lui Jador, Ella a decis să pună punct relației, definitiv.

„Noi niciodată n-am putut fi prieteni. De câte ori am încercat să fim prieteni se termina cu relație. Noi ne întâlneam, vorbeam o oră și tot ajungeam să ne iubim. A fost ceva frumos, dar din păcate gelozia, invidia, orgoliul … nu știu ce a fost la mijloc. Un om când ajunge la succes sau când are o anumită sumă de bani, niciodată nu se satură și e nemulțumit și vrea mai mult. (…) Nu am înțeles de ce se schimbă când vede televiziunea. Când se aprinde o cameră omul ăsta se schimbă. Poate că voi fi blamată, dar asta este povestea mea și ceea ce am trăit eu cu el.

Eram în stare să renunț la familia mea pentru el, dar el m-a făcut de râs de multe ori în fața lumii, pentru că el susținea niște iluzii din capul lui în public. Avea niște reacții față de mine, gelozii de exemplu.Eu cred că m-a iubit. Nu știu dacă a făcut asta din prea multă protecție sau din prea mult orgoliu. Tu, practic, îmi iei pâinea de multe ori. Este egoist să pui să aleagă între tine și mine.„, a povestit Ella la Antena Stars.

 

De asemenea, Ella a povestit că de-a lungul carierei sale a avut parte de multe obstacole și  persoane care s-au băgat în planurile ei, însă a reușit să le facă față.

„Au fost foarte multe piedici în cariera mea. Foarte multe persoane care s-au băgat și se întâmpla ceva tocmai când trebuia să semnăm contractul. Au fost multe proiecte în care se băgau ba foștii mei, ba actualele lor iubite, care mi-au băgat bețe-n roate.„, a mărturisit Ella.

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel