Fosta iubită a lui Ciprian Nemeșiu, primele declarații după moartea actorului: „Luni, aveam cu trupa noastră trei spectacole și toate s-au anulat, iar el s-a sinucis”

Data publicării:
Ciprian Nemeșiu și Alexa Lucia Istrate, sursa foto Facebook
Descriere foto: Ciprian Nemeșiu și Alexa Lucia Istrate, sursa foto Facebook

Ciprian Nemeșiu și-a pus capăt zilelor la doar 39 de ani, iar familia și prietenii nu își pot explica de ce. 

Chiar pe data de 8 martie, Ciprian Nemeșiu a șocat pe toată lumea după ce a decis să își pună capăt zilelor. Actorul, în vârstă de 39 de ani a coloborat cu mai multe teatre din București și era membru al Trupei de Improvizație „Freeze”. Familia și prietenii sunt de-a dreptul șocați și îndurerați. 


Acesta s-ar fi aruncat de la etajul blocului în care locuia, în sectorul 2 din București. Informația a fost confirmată de surse din poliție, însă cauza decesului va fi stabilită după efectuarea necropsiei, potrivit Antena 3.


Fosta iubită a actorului, declarații șocante


Actrița Alexa Lucia Istrate, fosta iubită a lui Ciprian Nemeșiu, susține că în ziua de 8 martie, le-au fost anulate două spectacole, pe care tânărul le aștepta cu sufletul la gură.  


„Am fost trei ani împreună, acum era singur, fără angajamente, și poate că de aceea s-a și sinucis. Iar nesiguranța și-a spus cuvântul, mai ales că luni, 8 martie, aveam cu trupa noastră trei spectacole și toate s-au anulat, iar el s-a sinucis”, a declarat Alexa Lucia Istrate pentru Click.ro. 


Fosta iubită a publicat un mesaj emoționant și pe rețelele de socializare, alături de o fotografie în care apare alături de Ciprian Nemeșiu: „Te-am iubit tare, 3 ani jumate mi-ai zâmbit... ieri aveam 3 spectacole, ni le a luat covid... iartă-mă că n-am simțit că erai singur... Zâmbește Sus”, a scris aceasta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel