Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” care a fost femeie de serviciu în Anglia înainte de a ajunge celebră: "Orice muncă este onorabilă"

Data publicării:
Nicoleta Dragne, foto Bravo, ai stil
Descriere foto: Nicoleta Dragne, foto Bravo, ai stil

Este celebră, frumoasă și ambițioasă, dar puțini oameni știu care a fost meseria ei înainte de a ajunge celebră. 

Nicoleta Dragne este un exemplu pentru multe tinere care pornesc de jos în drumul lor spre succes. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” s-a făcut remarcată cu fiecare apariție în emisiune și a știut de fiecare dată cum să își spună punctul de vedere. Fosta ispită de la „Insula Iubirii” este o femeie frumoasă și ambițioasă, care a cucerit inimile telespectatorilor prin sinceritate și asumare. Chiar dacă acum duce o viață la care mulți oameni doar visează, puțini știu care a fost meseria vedetei înainte de a ajunge celebră. 


„Să le spună cineva ăstora care mă tot numesc femeie de serviciu în Anglia, că fix așa am început să pun prima cărămidă a milionului despre care întrebau zilele trecute. Ca femeie de serviciu. Care este problema? Orice muncă este onorabilă, atâtă vreme cât nu batjocorești alți oameni. Prefer să spăl WC-uri decât să ling în fund puterea. La propriu mă refeream. Puterea te ține sezonier, până se schimbă anotimpul. Ce faci tu singură, cu mânuța ta, fără ajutor din partea altora, rămâne acolo și crește de la zi la zi, ca în final să ajungi la nivelul acela în care să spui sunt tare mândră de mine”, a scris Nicoleta Dragne pe Instagram.


În prezent, Nicoleta Dragne are propria ei firmă de curățenie și spune că muncește la fel de mult precum angajații ei. Vedeta vrea să le o lecție celor care judecă o persoană prin prisma locului de muncă. 


„Fetelor, visați la tot ce vă doriți și munciți pentru asta. Cu timpul veți culege roadele, nu e ușor, dar satisfacția nu se compară cu nimic în lume”, a mai spus blondina. 


Nicoleta Dragne a fost eliminată din emisiunea „Bravo, ai stil” cu un procent de 4,4%. Primele declarații după ce a păsărit show-ul TV. 


„Știam, de aia sunt calma. De aceea nu am nicio emoție.Îmi pare rău doar că eu nu sunt un om de televiziune, nu fac asta mereu, dar stiu cum funcționează lucrurile și stiu că nu tine de mine. Nu tine numai de tine și când nu mai deții tu controlul și nu tii frâiele, iți pare rău că nu mai ești acolo, dar nu ai de ce să suferi pentru că nu a depins de tine. Mă bucur că v-am cunoscut pe toți”, a spus Nicoleta Dragne.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel