Fosta soție a unui mare actor a ajuns în stradă. Își ține lucrurile într-un cărucior și doarme sub cerul liber

Data actualizării: | Data publicării:
Peggy Marco, foto Pixebay
Descriere foto: Peggy Marco, foto Pixebay

Fostul model de fitness, în vârstă de 37 de ani, a rămas fără adăpost în anul 2016 și continuă să sufere de o dependență de metamfetamina și de diverse probleme de sănătate mintală.

Fosta soție a starului Baywatch, Jeremy Jackson, Loni Willison, a fost recent văzută locuind pe străzile din Venice Beach, după ce a dispărut din ochii publicului în urmă cu doi ani.

Fostul model de fitness, în vârstă de 37 de ani, a rămas fără adăpost în  anul 2016 și continuă să sufere de o dependență de metamfetamina și de diverse probleme de sănătate mintală.

Împingându-și toate bunurile într-un coș de cumpărături, Willison a spus că  „se descurcă ” și că nu a avut niciun contact cu Jackson în ultimii ani.

”Nu am vorbit cu Jeremy. Nu vreau să vorbesc cu prietenii mei, mă descurc foarte bine. Nu vreau să mă ajute nimeni.”

Loni a fost căsătorită cu Jeremy din 2012 până la divorțul lor tumultuos din 2014. Odată l-a acuzat pe actor că a încercat să o sugrume într-o furie violentă.

Ea a insistat spunând că „poate trăi pe cont propriu” și că are „tot ce are nevoie aici” în Veneția, datorită naturii bogate a zonei.

Nu am telefon mobil. Am mâncare și am un loc unde să dorm. Am bani aici și există mâncare în coșuri și în apropierea magazinelor. Sunt multe aici”, a spus ea.

Loni, care a îmbrăcat odată coperta revistei Glam Fit din Australia, părea să-i lipsească numeroși dinți și avea părul coafat într-o tăietură pixie și vopsit în roz.

Ea și-a împachetat căruciorul cu diverse piese de îmbrăcăminte, precum și alte obiecte care i-au prins fantezia în timp ce scotocea prin coșurile de gunoi din apropiere.

„Nimănui nu-i pasă cu adevărat de mine și nu vreau să-i văd, nu vor să mă vadă”, a declarat Loni către presa, în ciuda faptului că prietenii ei au orchestrat două intervenții pentru ea în 2018.

Vedeți imaginile aici.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Arcu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel