Florin Dumitrescu, schimbare importantă în viața lui. Dani Oțil l-a dat de gol pe Chef, în direct

Data publicării:
Florin Dumitrescu și Dani Oțil, sursa instagram
Descriere foto: Florin Dumitrescu și Dani Oțil, sursa instagram

Dani Oțil a făcut mărturisiri neștiute în cadrul emisiunii ”Neatza cu Razvan si Dani” despre Chef Florin Dumitrescu.

Dani Oțil l-a dat de gol pe Florin Dumitrescu, în cadrul emisiunii  ”Neatza cu Razvan si Dani”, după un dialog avut cu Chef Cătălin Scărlătescu.

Astfel că, Dani Oțil a mărturisit că Chef Florin Dumitrescu este pregătit să facă o schimbare importantă în viața lui și anume să își ia permisul de conducere. Acesta a mărturisit că nu a dat până acum de permis, deoarece nu a simțit nevoia de a conduce.

Dani Oțil a dezvăluit amănunte și despre Chef Cătălin Scărlătescu.

”Florin Dumitrescu vrea să își permisul de conducere. Pe Scărlătescu îl așteaptă o barcă! Ce să mai, se pensionează ăștia doi!”, a mărturisit Dani Oțil, în emisiunea matinală ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Chef Cătălin Scărlătescu a anunțat că începând cu data de 28 februarie, de la ora 20.00, pe Antena 1 vor fi din nou prezenți în platoul emisiunii plăcută de toată România.

”Va fi cel mai tare sezon Chefi la cutite, va fi extrem de lung. Ginuta a muncit foarte mult, gravida cum este. Ne-a suportat cu tot ce am facut acolo. O sa fie si Speak in acest sezon. Cum poate sa se gandeasca cineva ca ma cert cu Dumitrescu si totul e fals? Pai ma apuca rasul dupa cateva secunde daca e ceva fals. Ceea ce vedeti acolo e 100% real! Acolo vedeti un Scarlatescu exact cum e!”, a spus renumitul Chef.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel