Florin Zamfirescu va petrece sărbătorile alături de actuala și fosta soție: „O să avem niște musafiri importanți”

Data publicării:
Florin Zamfirescu, sursa facebook
Descriere foto: Florin Zamfirescu, sursa facebook

Florin Zamfirescu va petrece sărbătorile de iarnă într-un mod cu totul inedit. Actorul le va avea alături pe actuala, dar și pe fosta soție.

Florin Zamfirescu se pregătește intens pentru sărbătorile de iarnă. Anul acesta, actrul va avea partea de sărbători cu totul speciale și asta pentru că nu le va petrece doar cu actuala soție, ci și cu fosta soție, Valeria Sitaru și actualul ei soț. Deși a fost căsătorit de patru ori, Florin Zamfirescu a rămas în relații bune doar cu cea dea doua soție.

 

„De sărbători, nepoții nu vin la mine pentru că de data aceasta merg la buncii din provincie. Să știți că pot să spun că vremurile si vârstele nu mai sunt pentru un Crăciun distractiv. E de mulțumire că l-am apucat. Daciana se va ocupa ca de fiecare dată de pregătirea bunătăților. Eu sunt un răsfățat pentru că ea e un specialist în bucatarie.

Nu face lucruri cantitative, ci calitative. Face mâncăruri bune și elegante. O să avem niște musafiri importanți, iar musafira noastră principală va fi fosta nevastă, mama Ștefanei, pentru că suntem într-o relație minunatată, și cu actualul ei soț. Noi bătrânii am decis să facem împreună”, a povestit Folrin Zamfirescu pentru click.ro.

 

Florin Zamfirescu a decis ca anul acesta să nu mai împodobească bradul. Actorul a mărturisit că pentru el contează mai mult divinitatea și ceea ce simte în adâncul sufletului.

 

„Anul acesta este primul în care nu mai fac brad. Cred că la vârsta mea nu mai este așa de important. La nepoți le-au făcut părinții acasă. Eu nu mai am plăcerea asta. Înainte făceam brad pentru că îi plăcea Dacianei, dar uite că acum nu mi-a mai spus. Avem în beci unul din plastic, de data asta nu l-am scos. Pentru mine, Crăciunul e cu referire la divinitate, iar formele prin care ne ținem această sfântă sărbătoare sunt altele decât astea exterioare. A devenit o sărbătoare așa ca să ne îmbuibăm, să ajungem la urgențe… nu am înțeles asta niciodată”, a adăugat acesta pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel