Florin Zamfirescu, motivul pentru care nu se căsătorește cu partenera sa: „Mă duc acum să mă fac ginere?”

Sursă foto: Youtube/ Cancan
Descriere foto: Sursă foto: Youtube/ Cancan

Florin Zamfirescu este împreună cu partenera sa, Daciana Toma, încă din 2014. Actorul a recunoscut de ce nu vrea să se căsătorească.

Florin Zamfirescu și Daciana Toma nu au planuri de a se căsători. Deși s-a retras din lumina reflectoarelor de mai mulți ani, inima sa rămâne legată de viața artistică. Florin Zamfirescu mărturisește că momentul ieșirii la pensie a fost inițial un șoc pentru el, dar acum s-a adaptat la absența programului structurat și trăiește fiecare zi în întregime.

Pe lângă aceasta, reputatul actor, care este și un tată și bunic mândru, a găsit fericirea în al treilea act al vieții sale, alături de Daciana, un medic. Într-un interviu, Florin Zamfirescu a adus în discuție cele mai frumoase momente din cariera sa și din viața personală, amintindu-și cu dragoste de ele. De asemenea, a împărtășit câteva detalii despre starea actuală a dragostei în viața sa.

Florin Zamfirescu a oferit o privire în culisele căutării și păstrării dragostei în viața sa, împărtășind cum se desfășoară lucrurile în relația sa cu Daciana. Fiecare moment și fiecare etapă sunt prețuite și trăite cu bucurie și împlinire, iar Florin Zamfirescu a transmis că dragostea și fericirea pot fi găsite și trăite în orice etapă a vieții.

De ce nu se căsătorește cu partenera sa

Deși nu au fost declarații oficiale făcute în acest sens, Florin Zamfirescu spune că are o relație foarte bună cu partenera sa. El recunoaște că îi este rușine să se facă ginere din cauza vârstei pe care o are.

„Nu, că mi-e rușine, domle. Mă duc acum să mă fac ginere? Conviețuim foarte bine. Fiecare are familia… Acum a fost la aeroport, pentru că i-a venit o nepoțică din Grecia, fata surorii ei, care este măritată în Grecia. Și Ioana a venit încoace, diseară o voi vedea și eu. Acum a dus-o la Therme, că îi place mult acolo.”, a spus vedeta, potrivit Viva.

Ce apreciază la Daciana Toma

Actorul mai mărturisește că femeia și bărbatul ar trebui să vadă stabilitatea și încrederea înainte de toate. Acesta regăsește toate calitățile în partenera sa.

„Îți spun din experiență de viață, partenerii nu se apreciază pentru frumusețe. Că la început, da, e frumoasă femeia, e frumos bărbatul. Dar nu pentru asta se apreciază, ci pentru stabilitate, pentru siguranță, pentru încredere, pentru onestitate. Știi? Pentru stabilitate. Există câte un om pe care poți să pui bază, femeie sau bărbat. Unul dintre exemple este atunci când unul dintre ei este la pușcărie. Femeia se duce și îl așteaptă. Dar sunt femei care își așteaptă bărbații, iar aceia știu cu cine au de-a face.”, a mai transmis actorul.

S-a plictisit de traiul pe Terra

Recent, actorul a făcut câteva afirmații controversate despre sfârșitul vieții sale. Celebrul actor spune că s-a plictisit de viața pe Pământ, că se bucură pentru succesele tuturor, dar a ajuns la un punct unde consideră că nu mai are ce face aici.

„În aparență stau foarte bine, cu soția doctoriță, care are grijă de mine. Iau cam multe pastile pe zi, dimineața și seara. Cam 20.  Am cam toate afecțiunile. Întreabă-mă ce nu am.  Nu mai fumez de vreo cinci ani. Dar culmea, visez și acum că fumez. E iarba naibii tutunul. Dar..cât o mai fii. Eu m-am plictisit pe Terra. Am fost aici, mă simt bine, mă bucur de succesele oamenilor. Dar eu gata, m-aș cam duce.

Uite că mă bucur, și am și timp liber. Am copiii foarte buni, Vlad e directorul Teatrului Bulandra. E regizor, are succese enorme, are sălile pline când joacă. S-a căsătorit acum, a doua oară. Ștefana e o minune. E actriță, e regizoare, e conferențiar la UNATC. Am fost la ea la clasă, mâine mă duc din nou, că are examen, să o văd. Am și o minune de nepoți, unul e pianist, altul pictor, altul e toboșar, cel mic e înnebunit de matematică.

Am satisfacții, dar m-am plictisit de viața pe pământ. De viața asta înspăimântătoare. Mă obsedează versul lui Nichita Stănescu – „Și eu numai pentru ea trăiesc, în viața fioroasă de sub ceresc”. De ce o fi zis asta Nichita? „Viața fioroasă de sub ceresc”…”, a spsus Florin Zamfirescu, pentru cancan.roGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 05 iul 2023, 22:37 | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience