Florin Zamfirescu, îndurerat de vestea morții lui Alexandru Arșinel: ”Era la sfârșit, se știa că e bolnav”

Data publicării:
Sursa foto: Florin Zamfirescu și Alexandru Arșinel, facebook/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Florin Zamfirescu și Alexandru Arșinel, facebook/ colaj foto

Florin Zamfirescu este devastat de durere, după moartea îndrăgitului actor, Alexandru Arșinel. 

Vestea morțiil ui Alexandru Arșinel a lăsat o mare durere în sufletele celor care l-au cunoscut. Printre cei care îl plâng pe marele actor se numără și Florin Zamfirescu. Actorul a recunoscut că este profund îndurerat, însă se aștepta la această veste, având în vedere faptul că starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel se înrăutățise. 

”Ceea ce mă surprinde pe mine, o spun zâmbind așa, toată lumea cu ocazia decesului, plecării dintre noi, a unor personalități se miră îngrozitor. Arșinel era bolnav, era la sfârșit, se vedea se știa. Normal, când îți moare de 95 de ani, cum a murit mama, m-am dus și am plâns și am suferit, era firesc, și la Arșinel e același lucru. S-a sfârșit o lume cu el, cu Stela, cu cei care s-au dus și mulți actori de teatru, de film, acum a venit rândul nostru”, a transmis Florin Zamfirescu.

Florin Zamfirescu: ”A fost un om care și-a iubit meseria”

Florin Zmafirescu a mărturisit că Alexandru Arșinel se număra printre cei mai mari artiști, care s-a luptat pentru a rămâne cât mai mult în viață. 

”Eu nu sotez pe nimeni să plângă la moartea mea în niciun caz, iar la moartea lui Arșinel un rămas bun merită. A fost un mare artist, a fost un om care și-a iubit meseria până la capăt, s-a zbătut pentru ea, s-a zbătut exagerat un pic că nimeni nu-l mai vedea pe scenă când el spunea de ce m-au scos din funcția de director. Omul la bătrânețe are scăpări, nu te mai poți baza. Arșinel a fost un actor foarte important și plurivalent”, a mai spus Florin Zamfirescu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Dan Negru, mesaj dureros după moartea lui Alexandru Arșinel

Familia, apropiații, dar și colegii de breaslă sunt în stare de șoc, după ce Alexandru Arșinel și-a dat ultima suflare pe patul de spital. Printre aceștia se numără și Dan Negru, care a ținut să transmită un mesaj dureros pe rețelele de socializare, în memoria marelui actor. 

„L-am întrebat pe Arșinel ce i-ar spune lui Dumnezeu în ziua in care ar veni la el și i-ar spune că a expirat"contractul" pe care l-au semnat in 1939. Azi a venit ziua...”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Romică Țociu, mesaj trist după moartea lui Alexandru Arșinel

Romică Țociu a fost vizibil marcat de vestea morții lui Alexandru Arșinel. Actorul a trasnmis un mesaj dureros, după ce a aflat că marele actor a plecat dintre noi.

”Îmi pare rău. Dumnezeu să-l odihnească! Este o pierdere. L-am respectat și îl respect. Îi port respect toată viața. Este Alexandru Arșinel…”, a declarat Romică Țociu pentru fanatik.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel