Florin Zamfirescu îi desființează pe cei care l-au criticat pe Rareș, câștigătorul Românii au talent: „Niște oameni care nu au făcut nimic în viață”

Data publicării:
Florin Zamfirescu. Captură Video YouTube
Descriere foto: Florin Zamfirescu. Captură Video YouTube

Florin Zamfirescu sare în apărarea lui Rareș, băiețelul care a câștigat Românii au talent.

Finala Românii au talent a stârnit un val de critici, după ce Rareș Prisacariu, un băiețel în vârstă de 7 ani, a câștigat premiul cel mare. Chiar dacă acesta a fost favoritul publicului, foarte multe voci consideră că altul trebuia să fie finalul concursului de talente. Aceste acuzații au ajuns și la urechile mai multor persoane publice, care îi sar în apărare lui Rareș, precum este și Florin Zamfirescu. Cunoscutul actor le-a transmis un mesaj tranșant românilor care îl critică pe băiețel, dar totodată i-a transmis și acestuia un mesaj de susținere.

„Când mă uit și văd aceste aberații, acest copil este minunat, Eu fac parte din acești copii. La 3 ani, le recitam Regina ostrogoţilor, la 7 ani interpretam pe o scenă, la 16 ani am câștigat un premiu național, depășindu-l pe Gheorghe Zamfir în 1966, am luat locul 1 pe festival.

Cine are griji din astea ar trebui să se îngrijească de sine. Eu îl sfătuiesc doar pe el: Rareș nu asculta pe nimeni, ascultă pe mama ta, du-te pe ulițele pe care le vrei tu, sunt niște oameni răi, sunt oameni care nu au făcut nimic în viață.

S-au plâns că Nadia Comăneci și-a distrus copilăria. În țara asta nu poți să devii mai mult cu aprobarea unor imbecili, Rareș ești minunat, nu asculta pe nimeni, du-te în drumul tău. Ce grijulii sunt niște nenorociți incapabili, care nu au viitor, nu au prezent. Prostul moare de grija altuia. Suntem înconjurați de imbecili cum să îi strici bucuria unui copil minunat, când poți să te bucuri”, a spus Florin Zamfirescu, la România TV, potrivit unica.

Citește și: Românii au talent. Psihologul Leca, către cei care îl critică pe Rareș Prisacariu: Să vă fie rușine că aveți senzația că un copil vă poate manipula

„Nu tăiați din rădăcină un copil care se ridică atât de frumos”

Rareș a luat premiul cel mare pentru că este unic în această țară, consideră Florin Zamfirescu, care îi prevede un viitor strălucit băiețelului. Actorul spune că majoritatea românilor își dau pur și simplu cu părerea cu privire la actul său artistic, fără să fie în cunoștință de cauză sau fără să fi realizat ceva măreț, asemenea lui Rareș, până la vârsta la care se află. 

„Lăsați-l domnilor să trăiască, să se dezvolte. Știți ce o să fie cu acest copil peste 18 ani? Nu tăiați din rădăcină un copil care se ridică atât de frumos. E o directivă undeva ca românii să nu mai răzbată, că să fie puși cu botul pe albe, să li se vândă, să li se fure. Și dacă un copil dintre români se ridică și dovedește calități egale cu alte grupuri din Europa, ei au voie, noi nu avem voie. Mulți au norocul de a nu fi români.

Noi stăm și ne uităm în gura unor cretini care nu au nici un fel de comparație, ei nu există, sunt 0. Indiferent că își dau cu părerea, sunt zero, pentru că sunt distrugători. Să nu îți fie teamă! Cum să îi fie rușine când e unic? Ai luat marele premiu, mergi mai departe. Suntem înconjurați de cretini”, a mai spus indignat Florin Zamfirescu.

VEZI și: Huidu, intervenție nervoasă când a aflat că Rareș a câștigat Românii au talent: Asta e cel mai grav!

Dana Budeanu sare și ea în apărarea lui Rareș

Dana Budeanu este una dintre cele mai transparente persoane publice de la noi din țară. Vedeta comentează la cald toate noile subiecte care fac vâlvă în țara noastră, motiv pentru care acest scandal ce vizează direct câștigătorul „Românii au talent” nu face o excepție. Vedeta a transmis, asemenea lui Florin Zamfirescu, un mesaj extrem de dur pentru toți cei care-l critică pe Rareș.

„Ești o minune de copil! Punct! Au sărit pe ține pentru că așa sar ei pe tot ce-i Dumnezeiesc, copile!  Nu se uită la copiii lor, care nu mai au copilărie, care nu știu ce-i aia bunătate, compasiune, bucurie!

Copii ca ei! Cum să nu știe un copil de șapte ani cine-i Dumnezeu?

Cum să nu știe un copil de șapte ani cine-i Dumnezeu? Și copiii mei știu de la trei ani și ne culcăm și ne trezim cu Dumnezeu în rugăciuni și-n suflet! Nimic fără Dumnezeu! Jos labele de pe Rareș!”, a scris Dana Budeanu pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel