Florin Zamfirescu, despre cea de-a patra soție. Femeia cu care trăiește cele mai frumoase clipe: „Daciana e o comoară, e norocul vieţii mele”

Data publicării:
Florin Zamfirescu, captură foto Metropola TV
Descriere foto: Florin Zamfirescu, captură foto Metropola TV

Florin Zamfirescu trăiește o frumoasă poveste de iubire cu doctoriţa Daciana Toma, alături de care a împlinit 10 ani de relaţie. 

Florin Zamfirescu este un mare actor, a jucat în telenovele, a fost profesor de actorie, dar activitatea lui pe scenă s-a oprit în urmă cu doi ani. Florin Zamfirescu, în vârstă de 72 de ani,  s-a retras acum la ţară, unde locuieşte cu marea lui iubire. Actorul și doctoriţa Daciana Toma, trăiesc o frumoasă poveste de iubire de aproape 10 ani. 


„Soţia mea are grijă de mine şi îmi dă pastile. Am diabet, am tensiune oscilantă, dar lucrez, mă simt ok, mai ies, mai conduc maşina, nu am de gând să capotez. O veni şi clipa aia. Sper să fie scurtă. Nu îmi e frică de moarte! Acum mă mai odihnesc după muncă, dar, la un moment dat o să mă plictisesc de atâta odihnă. Şi, crezând că dincolo e ceva, de abia aştept să văd ce este”, a spus Florin Zamfirescu pentru Taifasuri


Florin Zamfirescu are doar cuvinte de laudă la adresa soției lui și spune că lângă ea și-a găsit liniștea și fericirea. 


„A adus veselie şi, deşi este doctoriţă, e foarte bună gospodină şi foarte grijulie. Este tot ce mi-am putut dori de-a lungul întregii vieţi şi am găsit abia la final. ... Ei nu-i place la restaurant, că mâncarea gătită acasă e cea mai bună. Şi în fiecare zi aproape vine cu o noutate, cu ceva. Este pur şi simplu spectaculoasă! Toţi cei care au venit şi au luat masa la noi au rămas... Dar nu numai asta, că doar nu e bucătăreasă”, adăugat celebrul actor. 


Florin Zamfirescu s-a născut în orașul Călimănești, Vâlcea. În anul 1967 a intrat pe primul loc la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografie Ion Luca Caragiale din București, secția Arta Actorului. Debutul său a avut loc în anul 1966, când a participat la emisiunea televizată „Dialog la distanță”.  A jucat în filme precum „De ce trag clopotele Mitică” (1981), „Moromeții” (1988), „Senatorul melcilor”, „Orient Expres”, „Filantropica”, etc.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel