Florin Zamfirescu, declarații neașteptate despre situația în care este implicat direct George Burcea: "Eu aș vrea să mă împrietenesc cu el"

Data actualizării: | Data publicării:
George Burcea, captura foto Youtube/ sursa theXclusive
Descriere foto: George Burcea, captura foto Youtube/ sursa theXclusive

În ultimele zile, în jurul lui George Burcea au luat naștere tot mai multe controverse după ce a avut o ieșire nervoasă și a început să instige la violență domestică.

Recent, George Burcea a izbucnit pe rețelele de spocializare. Totul a pornit de la comentariile unei urmăritoare care l-a văzut pe actor la cratiță. Ulterior, George Burcea a avut o ieșire nervoasă și a început să instige la violență domestică.

„Băi fetelor, băi femeilor, eu lupt cu voi, eu sunt pentru voi, eu sunt pentru înțelegere și dragoste și nu știu…înțelegerea cuplului și voi mă jigniți că eu gătesc? Păi fetelor, sincer vă spun, și închid cu lucrul ăsta, vă doresc să aveți bărbați care în momentul când vin de la muncă, să vă ia la palme! Cu mese, cu scaune, cu capace, cum îi dădea bunicii mele, bunicul”, a spus, nervos, George Burcea.

 

Recent, și Florin Zamfirescu a recționat la situația în care este implicat actorul. Acesta este de părere că George Burcea este o persoană care se enervează foarte repede, dar cu toate astea îl apreciază, deși în trecut au avut câteva altercații.

”Reacția lui mi se pare foarte firească. Eu am avut un conflict cu George Burcea dintr-o neînțelegere, dar m-am interesat pe parcurs, am aflat anumite lucruri despre el. Din câte am înțeles scrie și cărți, el este un individ repezit, pripit și care se enervează repede. Asta pentru mine înseamnă o energie debordantă. Niciodată o energie nu este rea sau bună, ci este prost folosită sau bine folosită. Eu aș vrea să mă împrietenesc cu el, pentru că mă interesează foarte mult. Îl apreciez foarte mult, contrar părerii lui inițiale că eu l-am jignit. (…) Noi trăim niște vremuri îngrozitoare, politice, financiare. Acum ne-am găsit pe George Burcea, are și el niște reacții. Fetele acelea meritau nu doar vorbele lui Burcea”, este o parte din declarația actorului Florin Zamfirescu  în cadrul emisiunii Acces Direct.

 

Reacția Vivianei Sposub

 

 Viviana Sposub a avut și ea o primă reacție. Iubita lui George Burcea a declarat că nu știe cum să reacționeze în legătură cu această situație, dar în același timp nu îi poate lua apărarea lui George Burcea, deoarece aformațiile făcute de acesta la adresa femeilor sunt foarte dure.  De asemenea, Viviana Sposub a mărturisit că nu își explică de ce iubitul ei a răbufnit așa, mai ales că el nu este un om violent.

"Încerc să îmi adun gândurile și se expune cât mai clar opinia pe care o am în legătură cu ce se întâmplă de 24 de ore încoace…
De dimineață și până acum am fost la filmări având acces la telefon din cauza formatului emisiunii așa că reacția mea a întârziat să apară. Având în vedere gravitatea situației nu am dorit să scriu un mesaj special în pauzele de la filmări.
George este partenerul și sprijinul meu constant de peste un an de zile, dar îmi doresc să tratez situația aceasta cât de obiectiv pot eu. Mentalitatea expusă în acel live nu mă caracterizează absolut deloc. Acele remarci nu ar trebui folosite în niciun context vreodată. Pot înțelege o reacție nervoasă cauzată de hate-ul pe care-l primește constant de doi ani, dar asta nu justifică felul în care a vorbit despre o reală problema cu care femeile se confruntă. Deși George militează pentru lupta împotriva violenței domestice de foarte mult timp, greșeala pe care a făcut o contribuie tocmai la normalizarea bătăilor pentru anumite femei "care merită". Nimeni nu merită să fie agresat indiferent de context. Am fost părtaș la tot procesul lui de vindecare a traumelor din trecut iar scrierea acestei cărți a constituit o etapă importantă. Știu toate poveștile lui de viață, mi le-a povestit plângând și tocmai de aceea am fost surprinsă de afirmațiile făcute de el pe live. Deși sună clișeic cred că primul pas spre rezolvarea unei probleme este conștientizarea ei. Repet, nu rezonez cu ideile expuse în reacția lui nervoasă de pe live și nu voi fi niciodată de acord cu violența de orice fel ar fi ea. cu toate acestea consider că acum mai mult ca niciodată trebuie să oferi sprijin și înțelegere partenerului meu în procesul său de vindecare. Cu această ocazie a adus din nou în discuție problema violenței domestice și problema gândirii toxice care ne bântuie de ani de zile.
P.S: Conștientizez și mai mult că oamenii care au un public (mai mic sau mai mare) în online sau la TV au o responsabilitate socială de care trebuie să țină întotdeauna cont.
P.P.S: Pentru toți oamenii care nu mai contenesc na îmi trimite mesaje în care mă blamează pe mine pentru a afirmațiile partenerului meu, iar apoi îmi spun că își doresc ca eu să fiu bătută în fel și chip: credeți-mă că nu faceți nimic mai mult decât propagarea aceleiași mentalități “cu care voi nu sunteți de acord”, iar pentru toți oamenii care mă întreabă dacă avut parte de violență în această relație: George nu a avut niciodată un comportament agresiv față de mine dacă acest lucru s-ar fi întâmplat aș fi semnalat imediat faptă și aș fi încheiat relația, exact cum sfătuiesc să facă orice femeie care trece printr-o astfel de traumă. Să vorbească despre asta cu cineva, să tragă un semnal de alarmă și să facă tot posibilul să plece din acea situație. GEORGE NU ESTE UN AGRESOR. Cu toate astea, ceea ce a făcut este greșit în orice unghi ai privi și va trage ponoasele spuselor sale, dar sunt sigură că asta nu îl va opri din a lupta împotriva violenței domestice. Mulțumesc ca ați citit rândurile scrise de mine. Chiar îmi doresc să fiu sinceră cu voi și să vă spun ce simt și ce gândesc în aceste momente.", a scris Viviana Sposub pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel