Florin Zamfirescu, atac la George Burcea. Fostul soț al Andreei Bălat a ripostat: „Vă înţeleg atât bătrâneţea, cât şi nepăsarea”

Data publicării:
Florin Zamfirescu și George Burcea, foto Facebook
Descriere foto: Florin Zamfirescu și George Burcea, foto Facebook

Este scandalul momentului în show-biz-ul românesc și nimeni nu se aștepta ca cei doi protagăniști să fie doi actori cunoscuți, din generații diferite. Florin Zamfirescu a lansat primul atac asupra fostului soț al Andreei Bălan, care nu s-a lăsat mai prejos și a ripostat. 

Totul a început cu postarea marelui actor Florin Zamfirescu, din data de 23 decembrie. Artistul a transmis un mesaj sarcastic pe rețelele de socializare, în care pune la îndoială calitățile actoricești ale fostului soț al Andreei Bălan. Acesta a afirmat că George Burcea joacă prin paturi rol de Casanova, făcând aluzie la relația pe care actorul o are cu Viviana Sposub, și care a fost extrem de mediatizată în ultima vreme. 

 

„Dragilor, cine este “actorul” George Burcea? Ce roluri a jucat în scurta-i carieră? Joacă prin paturi rol de Casanova? Am căutat pe internet și nu am găsit nici un actor cu numele ăsta. De ce jigniți aceasta breaslă? Nu mai aveți nevoie de ea?”, a scris maestrul Florin Zamfirescu, pe Facebook.


Astăzi, George Burcea a scris și el un mesaj pe rețelele de socializare, în care îi transmite lui Florin Zamfirescu o serie de acuze. Acesta afirmă că cei doi se cunosc și chiar au jucat împreună. Și ca să păstreze nota de sarcasm cu care a fost tratat de către marele actor, fostul soț al Andreei Bălan a apelat și el la câteva replici ustirătoare. 

 „Dacă nu mă anunţa un coleg de postarea Dv, nu o vedeam nici în următorii 10 ani. Când probabil avea să fie prea târziu pentru unii dintre noi. Dar ghinionul Dv s-a numit actorul Gigi şi implicit eu, actorul George Burcea care, domnule profesor, a absolvit chiar la ai Dv colegi de la IATC/ ATF/UNATC, în perioada în care Dv vă pregăteaţi de o pensionare uşoară, domnule.

(…) De atunci am făcut şi eu ce am putut. Să ştiţi că sunt mândru de mine şi chiar ţin capul sus. Nu ca alţii de la institut care n-au ştiut decât să-l vandalizeze, iar mai apoi să-l abandoneze. Domnule profesor, am şi filmat împreuna la un moment dat. Dar vă înţeleg atât bătrâneţea, cât şi nepăsarea către colegi sau viitori colegi pe care i-aţi antrenat chiar Dv, domnule”, a scris, luni dimineață George Burcea pe Facebook.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel