Florin Vasilică va fi supus unei intervenții. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul: „Va trebui să mai fac niște proceduri”

Data publicării:
Florin Vasilică, sursa facebook
Descriere foto: Florin Vasilică, sursa facebook

Florin Vasilică va fi supus unei alte intervenții, din cauza problemelor cu care se confruntă. 

Florin Vasilică a ajuns pe mâna medicilor din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Fiul regretatului Liviu Vasilică, în vârstă de 39 de ani, a trecut printr-o operație la coloană, în urmă cu ceva timp, iar de data aceasta de data aceasta acuză dureri și în zona șoldurilor. Astfel, artistul va fi supus unei alte proceduri. 

Florin Vasilică va fi supus unei intervenții

”Problemele cu coloana chiar le-am rezolvat prin intervențiile pe care le-am făcut, se pare că am făcut și o inflamație la șolduri. Am încercat să rezolv acea inflamație cu tratament, dar se pare că trebuie să facem niște infiltrații și niște chestii, căci, de fapt, în asta va consta intervenția. Până să ajung la momentul acelei intervenții, va trebui să mai fac niște proceduri.

Va fi ceva minim invaziv. Și cu coloana am rezolvat tot cu intervenții minim invazive. Am avut o perioadă un pic mai grea acum câteva luni și atunci mi-a fost un pic mai greu, dar cu ajutorul medicilor am trecut peste momentul respectiv”, a spus artistul la Antena Stars.

Florin Vasilică a apelat la intervenții minim invazive

Artistul a recunoscut că s-a confruntat cu patru hernii, însă a reușit să le rezolve prin intervenții minim invazive. 

”De vreo 3-4 ani mă confrunt, dar partea cu coloana s-a rezolvat. Am făcut doar patri hernii de disc, ca să spun așa, pe coloană: două la cervicală, două la lombară. Am reușit prin intervenții minim invazive să le rezolv”, a mai spus Florin Vasilică, într-o emisiune TV.

Fiul lui Liviu Vasilică, dezvăluiri dureroase despre tatăl său

Fiul lui Liviu Vasilică a recunoscut că îi lipsește foarte mult tatăl său și chiar dacă timpul trce, durerea a rămas la fel de mare. De asemenea, artistul a declarat că vrea ca oamenii să-și amintească în continuare de tatăl său prin melodiiile sale și prin vocea pe care a moștenit-o de la părintele său. 

„De fiecare dată există durerea aceea că el nu mai este printre noi și faptul că ar fi fost ziua lui cu atât mai mult amplifică starea aceasta de durere și de părere de rău, dar anul acesta se împlinesc 18 ani de când tatăl meu a dispărut și pot să spun cu mândrie că am reușit să-l țin în actualitate și o să specific pentru că multă lume nu înțelege lucrul acesta. (...) Cei ce l-au iubit și i-au apreciat muzica nu l-au uitat, bineînțeles”, a mărturisit Florin Vasilică, la Antena Stars.

„Pentru mine a fost și rămâne pentru totdeauna cel mai bun prieten pe care l-am avut, pentru că el mi-a fost alături în toate situațiile prin care am trecut, el m-a sprijinit constant, de fiecare dată ne sfătuiam împreună”, a adăugat acesta.

Florin Vasilică și-a jignit mama pe Internet

După moartea lui Liviu Vasilică, relațiile dintre fiul acestuia, Florin Vasilică și văduva regretatului artist s-au răcit tot mai mult, iar conflictele dintre ei au degenerat. Astfel, mama și fiul au de împărțit drepturile de autor ale lui Liviu Vasilică, acesta fiind motivul scandalului dintre ei.

"Deci, nesimțita de maica-mea îmi zice că nu are cheie de la casa mea, casa mea muncită și cumpărată de mine. Păi eu nu am cheie de la casa părinților mei, că a avut ea grijă să nu am ... Idioato, nu există pe lumea asta mamă ca tine! Jegoaso!", a fost mesajul pe care i l-a transmis Florin Vasilică mamei sale, potrivit Antena Stars.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel