Florin Vasilică și-a JIGNIT mama pe Internet. Ce au de împărțit cei doi: Nu există pe lumea asta mamă ca tine!

Data publicării:
Florin Vasilică, sursa facebook
Descriere foto: Florin Vasilică, sursa facebook

Cântărețul Florin Vasilică și-a jignit mama pe rețelele de socializare.

Interpretul de muzică populară Florin Vasilică a lansat un atac fără precedent la adresa propriei mame.

După moartea lui Liviu Vasilică, ce a avut loc în urmă cu 17 ani, relațiile dintre fiul acestuia, Florin Vasilică și văduva regretatului artist s-au răcit tot mai mult, iar conflictele dintre ei au degenerat.

Astfel, mama și fiul au de împărțit drepturile de autor ale lui Liviu Vasilică, acesta fiind motivul scandalului dintre ei.

În tot acest război, Florin Vasilică a publicat pe pagina de Facebook mai multe mesaje dure la adresa celei care i-a dat viață și susține că mama lui i-ar fi cerut cheile de la casa lui, lucru ce l-a deranjat cumplit. Prin comparație, artistul spune că el nu are cheia de la casa părintească, și asta numai din vina mamei sale.

 

"Deci, nesimțita de maica-mea îmi zice că nu are cheie de la casa mea, casa mea muncită și cumpărată de mine. Păi eu nu am cheie de la casa părinților mei, că a avut ea grijă să nu am ... Idioato, nu există pe lumea asta mamă ca tine! Jegoaso!", a fost mesajul pe care i l-a transmis Florin Vasilică mamei sale, potrivit Antena Stars.

 

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel