Florin Vasilică, primele declarații după ce i-a adresat cuvinte jignitoare mamei lui: „Nu trebuie să dau explicații nimănui”

Data publicării:
Florin Vasilică, sursa facebook
Descriere foto: Florin Vasilică, sursa facebook

Florin Vasilică a oferit detalii despre mesajul controversat postat acum câteva zile pe rețelele lui de socializare, în care își jignea mama. 

Florin Vasilică a oferit primele declarații după ce pe pagina lui de Facebook a apărut un mesaj controversat în urmă cu câteva zile, în care mama lui primea jigniri usturătoare. Artistul a dezvăluit că acea postare nu a fost scrisă de el, ci de un prieten care se ocupă de paginile lui de socializare și care a vrut să crească numărul de urmăritori. 


Florin Vasilică susține că acest conflict cu privire la cheile de la case există și în realitate, dar nu ar fi scris niciodată un astfel de mesaj pe care să îl citească o lume întreagă. Artistul spune că și-a schimbat parola de la Facebook și speră că de acum înainte nu va mai fi pus într-o astfel de situație. 


"Vreau să se înțeleagă foarte clar că nu încerc să mă disculp în vreun fel de nimic pentru că nu am de ce și nu trebuie să dau explicații nimănui, dar fac această postare pentru oamenii de mare calitate care mă urmăresc pe această pagină a mea. Postarea care a stârnit atâta vâlvă a fost DOAR pe această pagină, dată în administrare unei alte persoane, deci dacă era de la mine era pe TOATE conturile mele de socializare. Persoana care mi-a oferit administrarea acestei pagini mi-a spus că știe ce trebuie făcut ca această pagină să crească, că au strategii de marketing și chestii de genul acesta. Dar eu nu am știut că "strategia" lor constă în vâlvă făcută cu diverse postări și nici nu eram disperat să cresc pagina aceasta și mi-am dorit ca pe această pagină să am urmăritori reali care chiar apreciază activitatea mea. Exista posibilitatea să dai 100 de euro pentru nu știu câți urmăritori... Una peste alta, m-am lăsat convins... Greșeala a fost că persoana cu pricina era de față la o discuție a mea cu mama mea, în care aceasta m-a întrebat de ce nu are cheie de la casa mea (ceea ce nu e ok deloc, eu neavând cheie de la casa părinților mei, la care sunt proprietar în acte de drept) și tot în aceeași discuție m-am autoinvitat în CASA MEA dorind să trec pe la mama și sora mea de sărbători și am fost refuzat. Și uite așa, persoana cu pricina, a considerat oportună situația pentru a face vâlvă ca să îmi "crească" pagina. Nu aș fi folosit niciodată termeni ca "jegos", "idiot", "nesimțit" față de o persoană care mă deranjează.(...)", se arată în postarea lui Florin Vasilică.


Acesta este mesajul care a apărut în urmă cu câteva zile pe contul de Facebook al lui Florin Vasilică:


"Deci, nesimțita de maica-mea îmi zice că nu are cheie de la casa mea, casa mea muncită și cumpărată de mine. Păi eu nu am cheie de la casa părinților mei, că a avut ea grijă să nu am ... Idioato, nu există pe lumea asta mamă ca tine! Jegoaso!". 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel