Florin si Brigitte Pastramă s-au împăcat. Ce gest i-a reunit pe cei doi

Data publicării:

La scurt timp după ce au ales să facă o pauză în relația lor, Brigitte și Florin Pastramă s-au împăcat, iar gestul care a dus la acest lucru i-a uimit pe fani.

 Relația celor doi soți a fost una controversată, plină de împăcări și despărțiri, însă un lucru este clar: cei doi se iubesc și trec peste orice împreună. Dacă până acum câteva zile, Brigitte anunța despărțirea de Florin Pastramă din cauza violenței și a unor probleme în familie, lucrurile par că s-au mai liniștit, iar dovadă stau chiar filmulețele de pe rețelele de socializare. Brigitte Pastramă s-a filmat în timp ce lua masa împreună cu rudele lui Florin Pastramă și bineînțeles, cu soțul ei. Iubirea celor doi este una puternică, iar acest lucru nu îi poate ține la distanță prea mult timp. Cu toate astea, împăcarea nu a fost una ușoară, iar Florin Pastramă a trebuit să facă un gest special pentru acest moment. Acesta i-a adus soției sale un buchet cu 101 trandafiri: "Am primit de la Florin un buchet cu 101 trandafiri", a spus Brigitte pe InstaStory.

Deși Brigitte Pastramă este foarte activă în mediul online și apare foarte des în public, de data aceasta, bruneta și-a exprimat dorința de a fi lăsată în pace: "Toate cărțile s-au dat pe față, o să mâncăm liniștiți și să sperăm că o să ne lase lumea în pace", a mai adăugat Brigitte Pastramă.

Florin Pastramă și-a exprimat iubirea față de soția lui și i-a spus un sincer: "Te iubesc, Brigitte!"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel