Florin Salam, prima reacție după ce a fost dat afară de la o nuntă: ”Tot numărul 1 sunt. Nu mai puteți de invidie”

Data publicării:
Sursa foto: Florin Salam, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Florin Salam, captură YouTube

Florin Salam a reacționat, după ce a fost alungat de către naș, la o nuntă în Craiova. 

Florin Salam a fost protagonistul unui adevărat scandal, la o nuntă din Craiova, acolo unde a fost invitat să cânte. Deși toată lumea se aștepta ca artistul să distreze nuntașii, așa cum obișnuiește să facă de fiecare dată, în cazul acesta, Florin Salam a avut o atitudine neașteptată, motiv pentru care nașul mirilor a luat atitudine și l-a luat la rost pe acesta. Bărbatul a fost enervat de faptul că Florin Salam nu cânta, deși trecuseră trei ore.

Florin Salam, dat afară de la o nuntă

Pe rețelele de socializare, filmulețele cu manelistul au devenit imediat virale. Acolo, fanii lui Florin Salam au sărit în apărarea lui, spunând că acelea erau semne vizibile de oboseală, nu de alcool sau substanțe interzise. Pe filmare, se poate vedea cum Florin Salam stă cu microfonul la gură preț de câteva secunde, dar fără a începe să cânte. La un moment dat, acesta începe să facă câteva dedicații, însă vocea îi era extrem de răgușită. Vizibil deranjat de atitudinea artistului, nașul l-a luat pe acesta și l-a condus în casă, acolo unde Florin Salam s-a odihnit preț de câteva minute. 

„Du-te înăuntru, acolo, până îți revii și, după aia, cânți. Păi ce facem aici? Stai de trei ore și nu cânți nimic?”, îi reproșează acesta.

Florin Salam, prima reacție după ce a fost dat afară de la o nuntă

După ce filmulețele cu Florin Salam au devenit virale pe internet, artistul a decis să facă și primele declarații despre situația în care a fost pus la acest eveniment. Acesta susține că așa este vocea lui după ce se trezește. Totodată, artistul a ținut să precizeze că nu îl deranjează gurile rele și oricâte lucruri rele ar apărea despre el, va rămâne în continuare în top. 

„Cam așa se aude Florin Salam când abia se trezește… În fine, puteți să vorbiți cât vreți și cum vreți. Tot nr. 1 sunt peste toți. Și pentru voi, care v-am distrat și încântat atâta timp. Când nu mai puteți de invidie, așa sunt eu când mă trezesc', a scris Florin Salam pe TikTok.

Florin Salam, în lacrimi

În urmă cu ceva timp, manelistul a postat un video pe rețelele de socializare, în care le transmite fanilor un mesaj emoționant, prin care îi îndeamnă la toleranță, iubire și unitate, dar și să își îndrepte brațele către cei nevoiași, care trebuie protejați.

„Vă salut pe toți cei care sunteți alături de mine. Îi salut și pe cei pe care nu am apucat să îi cunosc. Îmi salut toată familia. O parte din familie, o parte mare din familia mea poate nu o văd de mult timp pentru că am meseria așa natură și stau departe de ei, ca să muncesc și să le aduc o pâine acasă. Asta e viața…Trebuie să pierdem ceva ca să câștigăm altceva câteodată. Mă scuzați, poate am început așa brusc. Sunt și obosit și nu știu dacă am început bine sau nu. Ceea ce vreau să spun este că, noi, toți oamenii trebuie să fim la fel”, a spus Florin Salam, în mediul online.

În continuare, manelistul a subliniat că mesajul său este adresat tuturor, inclusiv copiilor săi. Mai mult, acesta spune că nu a cerut ajutorul nimănui, însă că avem cu toții datoria de a încerca să le fim alături celor dragi și să încercăm să aflăm prin ce trec. 

„Nu contează că altul e rrom, că e român, că e bogat, că e sărac, că e infractor, că e polițist. Aș vrea să mă audă toată lumea și copiii mei. Nu găsisem un fel de exprimare până acum. Oameni buni, eu nu am cerut ajutorul nimănui. Cumva, trebuie să ne adunăm, să comunicăm și noi, în familie și cu oamenii pe care nu îi cunoști, că nu e greu să îl întrebi dacă simți ceva, să-l ajuți, că poate tu afli mai repede”, a mai spus manelistul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel