Florin Salam l-a făcut să plângă pe What's Up. Ce mesaj i-a trimis manelistul / VIDEO

What's Up, captura foto Instagram
Descriere foto: What's Up, captura foto Instagram

What's Up a izbucnit în lacrimi pe internet. Totul din cauza lui Florin Salam. 

What's Up este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului. Chiar dacă în ultima perioadă colaborările sale au uimit pe toată lumea, piesele au reușit să doboare record după record. Artistul a scos mai multe piese alături de Florin Salam, care s-au bucurat de un succes imens pe Youtube. 


Artistul a apărut în fața fanilor în lacrimi. Totul a pornit de la un mesaj video primit de la Florin Salam. Manelistul l-a felicitat pe What's Up pentru succesul pe plan muzical, iar acesta s-a emoționant și a izbucnit în lacrimi. 


''Te admir foarte mult. Mă mândresc foarte mult când aud melodii cu noi, în care tu transmiți, nu știu cum să zic, nu am cuvinte'', a spus Florin Salam în mesajul pentru What's Up.


What's Up a fost impresionat de gestul făcut de Florin Salam și a început să plângă chiar în fața fanilor. 


''După muncă și răsplată, să nu uitați, așa este viața. Am primti astăzi un mesj de la Florin, am făcut cu el vreo cinci piese, noi nu ne-am văzut nici la clip, nici la studio. A rupt inima în mine, mi-a spus niște vorbe, să-i dea Dumnezeu sănătate. Cine nu îl apreciază și nu e cu el e împotriva mea. Vă pup, vă iubesc'', a spus What's Up pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de What's UP (@whatsup_uasap)Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 25 Martie 2021, 15:45 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience