Florin Salam, despre marele vis din copilărie. Ce visa să ajungă încă de când era mic: „Închideam ochii și trăiam momentul”

Florin Salam, captura foto Youtube, sursa Damian Draghici
Descriere foto: Florin Salam, captura foto Youtube, sursa Damian Draghici

Florin Salam a avut o copilărie plină de lipsuri. Părinții manelistului nu aveau foarte multe posibilități, dar el avea visuri mărețe încă de pe atunci. 

Florin Salam este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. Manelistul se bucură de ani buni de un succes imens, iar piesele sale sunt mereu în trending pe Youtube. Florin Salam spune că nu a fost un copil bogat, ba din contră, avea multe lipsuri, însă visa măreț. Florin Salam și-a dorit dintotdeauna să ajungă pe scenă și să cânte cu cei mai mari lăutari. Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, manelistul a vorbit deschis despre copilărie. 


„Cântam la clanța ușii, cu acordeonul, închideam ochii și trăiam momentul, ca și cum aș fi fost pe scenă.


Aceasta pe la 6-7 ani. Voiam să fiu prieten cu ei, cu lăutarii celebri, să dau mâna cu ei. Mare vorbă: legea atracției. De mic copil, am visat ceea ce am realizat în viață. Eu m-am chinuit foarte mult! Poate de multe ori m-am gândit să renunț la ce fac cel mai bine, dar probabil și răsplata … Pentru că, zic eu, chinul și durerea psihică n-au preț, și atunci, vine un fel de răsplată dumnezeiască.


De multe ori mă gândesc dacă am aflat cine sunt eu. Nu știu! Ce pot să-ți spun, cu siguranță, îmi cunosc sufletul și sunt un om care n-are face rău niciodată. Restul, nu știu dacă o să am timp să învăț să cine sunt.


Știu că sunt iubit de oameni, sunt și criticat, dar nu asta contează. Ceea ce știu cu adevărat despre mine e că am un suflet bun”, a spus Florin Salam. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 02 apr 2021, 19:39 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience